SARA JE NAPUSTILA ŽIVOT U BEOGRADU I OTIŠLA NA SELO: Latila se motike i ašova, pa od dedovine napravila bajku

Sara je život Beogradu zamenila selom i otkrila zbog čega se odlučila na taj korak.

Porodica
SARA JE NAPUSTILA ŽIVOT U BEOGRADU I OTIŠLA NA SELO: Latila se motike i ašova, pa od dedovine napravila bajku
Foto: Printscreen TikTok/ 1906koraka

Sara Đurđević je živela užurban život kao i većina mladih, međutim sreću je pronašla na selu. Kako je istakla ona je neko vreme živela i u Sardiniji, ali ipak, selo Paune, gde su živeli njeni baka i deka je njeno srećno mesto.

Mlada Sara je putem društvenih mreža objasnila zašto je odlučila da gradsku vrevu ostavi iza sebe.

- Sigurno ste nekada poželeli da ostavite gradski život iza sebe i preselite se negde usred ničega. Ja nisam samo jednom to poželela, već na kraju svakog meseca kada bih izračunala da pola plate dajem na kiriju i račune, ali i svaki put kada bih se zaglavila u saobraćaju. Upravo zbog toga sam već nekliko godina unazad razmišljala da kupim imanje u blizini grada, a opet dovoljno daleko da imam prirodu za sebe. Ipak jedini put kada sam imala novca za tako nešto, preselila sam se na Sardiniju - rekla je ona.

Kako je Sara istakla, tada je shvatila da su mala mesta savršeno mesto za nju.

@1906koraka Šaljem pozdrav iz Paunovog Gnezda, gde ćete i vi uskoro moći da uživate. Ako ste nestrpljivi da vidite kako će kućica da izgleda, napišite “🍀” u komentaru. #1906koraka #PaunovoGnezdo #zivotnaselu #srbija #fyp #justforyou #balkantiktok #foryoupage #viral ♬ Amelie - ORZVK

- Mislila sam da ako jednom odem iz Srbije, da se nikada neću vratiti, ali ipak je bilo drugačije. Kako neko vreme radim posao gde je potrebno da samo imam internet odlučila sam da spakujem kofere i odem u selo Paune, u kuću gde su živeli moji baka i deka. Kako niko tu nije boravio 11 godina, renoviranje je neophodno - dodala je ona.

Sara inače sama renovira kuću gde trenutno boravi, te svakodnevno izveštava pratioce kako proces renoviranja teče. Ona je ujedno mnoge nedavno nasmejala kada je priznala da je motiku sve vreme zvala ašov.

(Stil/ Telegraf)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs