POVUKLA SE NA VRHUNCU SLAVE I UDALA ZA BOGATOG BIZNISMENA: Naša pevačica jednu tragediju pamtiće dok je živa

Tragični trenuci iz života srpske pevačice Elme Sinanović, koja se povukla na vrhuncu slave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Vip priča
Autor:
POVUKLA SE NA VRHUNCU SLAVE I UDALA ZA BOGATOG BIZNISMENA: Naša pevačica jednu tragediju pamtiće dok je živa
Tragični trenuci iz života srpske pevačice koja se povukla na vrhuncu slave, Foto: Printscreen Youtube / Elma Sinanovic

Slavna pevačica Elma Sinanović napravila je pravi bum kada se pre dve godine ponovo pojavila na javnoj sceni, nakon duže medijske pauze. Javnost se veoam brzo pristelila njenih najvećih hitova koje je pevačica ponovo oživela.

Poswbno je zanimljivo to što pevačica iza sebe nema skandala, dok je uspešnu karijeru izgradila isključivo zahvaljujući velikom vokalnom umeću i hitovima koje je napravila.

Mnogima nije bilo jasno zašto se Elma povuklana vrhuncu svoje karijere, a ona je jednom prilikom istakla da je razlog taj što se prezasitila estrade.

Elma Sinanović
foto: Printscreen Youtube / Elma Sinanovic

Ona se udala za biznismena Smaila Sinanovića Magija, a tada je medijsku ilegalu iskoristila da se posveti ćerki Huliji i privatnom biznisu. Međutim, tragičan događaj je okončao sreću porodice Elme Sinanović, piše Espreso.

- On je bio bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svesni da će doći taj dan, i dosta smo puta razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da ja nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Tokom svakog razgovora je insistirao na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi pre ili kasnije naći na onoj drugj strani - otkrila je nedavno pevačica sa tugom u glasu za Alo i dodala da je rastanak sa mužem nešto što nikada neće preboleti:

- Prihvatam činjenicu da njega više nema, i da život ide dalje, ali koliko god da je čovek svestan svega i priprema se na to, ali kad se desi to bude i dalje najstrašniji trenutak u životu. On je bio zaista veliki žaštitnik mene i moje ćerke. Udala sam se za njega kada sam imala 19. godina, a sa njim sam bila u braku 26 godina. Više sam provela života sa njim nego što sam kod roditelja bila. Šta je tu je život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole i mislim da je smrt mog muža nešto što ja nikada neću preboleti i zaboraviti - rekla je Elma.

Pevačica je više puta isticala da je njen muž bio njena najveća podrška, kao i da joj je finansijski dosta pomogao, pa se pored njega nije brinula ni za šta.

Selma danas izgleda bolje nego ikada, a na scenu se vratila u velikom stilu. Osim starih hitova koje danas redovno peva, snimila je i nekoliko novih, te ne sumnjamo da će pevačica nastaviti da korača tim putem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs