GDE JE DANAS?

MARINA PERAZIĆ JE TRPELA UŽASNE BATINE OD MUŽA: U Americi je svašta radila za parče hleba, a pogledajte gde je danas

Marina Perazić i dalje žari i pali scenom, ali je ne viđamo u medijima. Iako gazi sedmu deceniju, na izgledu joj mnoge zavide!

Star look
10:40h Autor:
MARINA PERAZIĆ JE TRPELA UŽASNE BATINE OD MUŽA: U Americi je svašta radila za parče hleba, a pogledajte gde je danas
Kako sada izgleda Marina Perazić?, Foto: Printscreen Youtube / marinaperazicTV

Predvodnica talasa elektronske muzike osamdesetih godina i se*s simbol pop scene SFRJ Marina Perazić bacala je u trans publiku već pri prvim taktovima svojih velikih hitova. Toj lepoti apsolutno niko nije mogao da odoli, seksepil je bio sinonim za njeno ime, a plave lokne i osmeh postali su pevačicin zaštitini znak. A onda, nakon brojnih brodoloma, potpuno se povukla iz javnog života, ali i dalje nastupa.

Koliko je bila omiljena govori i podatak da je i časopis “Rock” spot za pesmu “Ja sam lažljiva” proglasio najboljim, a Marinu za najseksepilniju i najpopularniju pevačicu.

U maju puni 65 godina, a mnogi komentarišu da se uopšte nije mnogo promnila, te da i dalje pleni posebnom energijom i čuvenim osmehom koji razoružava. Više od četriri decenije je prošlo kada je dominirala rok scenom kod nas sa legendarnim sastavom "Denis & Denis". A i danas sa njima pravi fenomenalne koncerte. Sa druge strane, mlađa publika je pamti po učešću i rijaliti programima, gde je pokazala svoj buntovni karakter.

Marina Perazić
foto: ATA Images

Osim po pesmi, postala je popularna i po ljubavnoj priči sa bubnjarom nekadašnje grupe EKV Ivanom Feceom Firčijem, koja je medije posebno zainteresovala kada su se razišli - zbog brojnih spekulacija.

U vanbračnoj zajednici sa Ivanom Feceom Firčijem živela je u Njujorku od 1988. godine. Da bi preživela, radila je mnoge poslove koji nemaju veze sa muzikom. Bila je bebisiterka, kasirka, pomoćnica menadžera lokala...

Iz veoma burne veze dobili su dve prelepe ćerke, a ni posle toliko godina jedno za drugo nemaju lepe reči. Dok je Ivan isticao da Marini nikada nije bilo dosta novca i da je sponzoruša, pevačica je u više navrata otkirla da ju je on fizički maltretirao i zlostavljao. I ne samo to, već i da je drugu ženu dovodio u kuću. Par se razišao 1997. godine i Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

Marina Perazić
foto: ATA Images

Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – iskrena je bila Marina o svom tada veoma turbulentnom životu.

A gostujući u jednoj emisiji priznala je da nikada nije bila svesna svoje lepote.

– Kada sam se pojavila na sceni, nisam bila svesna svoje lepote. Sve ovo je Bogom dano i ničim zasluženo. Pojavila sam se na svojoj prvoj emisiji, otpevam tu pesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena s*ks simbolom, a ja imam diplomu inženjera građevine, to je za mene na neki način bila uvreda – zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs