LEONARDO DI KAPRIO I KEJT VINSLET

LEONARDO I KEJT PONOVO ZAJEDNO POSLE SKORO TRI GODINE: Nisam mogla da prestanem da plačem! (FOTO)

Kejt Vinslet je rekla da “nije mogla da prestane da plače” kada se nedavno ponovo srela sa Leonardom Dikapriom nakon tri godine.

Vip priča
Autor:
LEONARDO I KEJT PONOVO ZAJEDNO POSLE SKORO TRI GODINE: Nisam mogla da prestanem da plačem! (FOTO)
Leonardo Di Kaprio i Kejt Vinslet, Foto: Profimedia

Dvoje glumaca, koji se poznaju još od snimanja Titanika iz 1997. godine, videli su se još jednom u Los Anđelesu prvi put od početka pandemije koronavirusa.

Govoreći o ponovnom okupljanju za “The Guardian”, Vinslet je rekla: “Nisam mogla da prestanem da plačem. Znam ga pola života! Nije kao da sam se našla u Njujorku ili da je on bio u Londonu i da je postojala šansa da večeramo ili popijemo kafu i nadoknadimo sve”.

Glumica je rekla da usled pandemije nisu mogli da napuste njihove zemlje.

“Kao i mnogi drugi prijatelji širom sveta, nedostajali smo jedni drugima zbog kovida. On je moj prijatelj, moj zaista blizak prijatelj. Vezani smo za ceo život”, istakla je Kejt.

Nakon Titanika, Vinslet i Dikaprio su zajedno glumili u filmu Revolucionarni put 2008. godine, prikazujući problematični bračni par.

Ranije ove godine, Vinslet je glumila u HBO krimi drami “Mare Of Easttown” kao detektivski narednik. Govoreći o mogućnosti druge sezone, glumica je rekla da bi nastavak trebalo da bude inspirisan nedavnim policijskim kriminalom u Velikoj Britaniji i SAD.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs