NEKAD I SAD

40 GODINA KASNIJE: Evo kako danas izgledaju glumci iz čuvene serije Alo, alo! (FOTO/VIDEO)

Od prvog emitovanja prošle su pune 4. decenije, a i dan danas ova serija oduševljava

Celebrities
15:41h Autor:
40 GODINA KASNIJE: Evo kako danas izgledaju glumci iz čuvene serije Alo, alo! (FOTO/VIDEO)
Foto: Profimedia

Nezaboravna serija "Alo, Alo", ni nakon skoro četrdeset godina od početka snimanja serije i emitovanja, ne prestaje da oduševljava publiku. Premijerno je prikazana 30. decembra 1982. godine, a evo kako glumci iz serije izgledaju danas:

Viki Mišel - Ivet

Viki (70) je u seriji igrala Reneovu ljubavnicu Ivet, a njihove zajedničke scene zaštitni su znak serije "Alo, Alo". Sećamo se raznih dogodovština Ivet s nemačkim oficirima, a zarađivala je prostituisanjem zbog bolesne majke i zarad "blistave budućnosti s Reneom".

Alo alo
foto: Printscreen Youtube / Top Raccoon

Kim Hartman – Helga

Kim Hartman (69), koja je glumila seksi Helgu, nemačku soldatkinju prodornog glasa i stasa, karijeru je započela u Beogradskom pozorištu u engleskom gradu Koventriju. Teatar je tako nazvan jer je izgrađen od drveta poklonjenog i dopremljenog iz okoline Beograda posle Drugog svetskog rata.

Alo alo
foto: Printscree Youtube / Top Raccoon

Ričard Gibson - Her Oto Flik

Her Ota Flika, koga pamtimo po preuveličanom hramljanju, glumio je izvanredni Ričard Gibson, koji danas ima 67 godina. Dok je popularnost serije bila u jeku, Ričard i Kim Hartman napravili su duo "Flik i Helga fun club", nastupajući kao kabare performeri.

Alo alo
foto: Printscree Youtube / Top Raccoon

Gaj Siner - Poručnik Gruber

Poručnik Gruber, homoseksualac koji je bio zaljubljen u Renea, a čiji lik tumači Gaj Siner, ima 73 godine. Iako se iz serije to ne bi moglo zaključiti, Siner je poznat kao ženskaroš. S porodicom živi u Saseksu u Engleskoj.

Alo alo
foto: Printscree Youtube / Top Raccoon

Gordon Kej - Rene

Nezaboravni Rene, koga je igrao Gordon Kej, nažalost je preminuo 2017. godine. Za njega kolege glumci kažu da je bio nepresušan izvor inspiracije i tako reći pokretačka snaga glumačke ekipe.

Rene voleo je da letuje na Hvaru, a tokom jedne posete devedesetih dao je jedini intervju za ovdašnje medije.

- Nadam se da vaš časopis ne zanima jesam li homoseksualac ili nisam, zar ne? Drago mu je što je serija tako popularna u Jugoslaviji. Sećam se da mi je iz vaše zemlje stizalo na desetine pisama - rekao je tada popularni glumac tom prilikom.

Alo alo
foto: Printscree Youtube / Top Raccoon

Karmen Silvera - Edit

Karmen Silvera, koja je glumila Reneovu suprugu Edit, takođe je preminula 2002. godine, a mediji u Britaniji su u to vreme pisali da je bila strastveni pušač, ali da je odbila da se leči kada joj je rak dijagnostikovan.

Alo alo
foto: Printscree Youtube / Top Raccoon

Članovi ekipe među kojima je popularni Her Flik - Ričard Gibson, Helga - Kim Hartman i poručnik Gruber - Gaj Siner danas se vrlo rado sastaju, kako bi pred publikom oživeli uspomene na vreme kada su snimali ovu popularnu seriju.

Gibson i Hartman su progovorili o tome koliko im je bilo teško da se ne smeju tokom snimanja scena, zbog čega su izbegavali da jedno drugo gledaju u oči.

Ostali članovi ekipe koji su preminuli: Prvi koji je ovaj svet napustio bio je gospodin Lekler (Džek Hejg), koji je preminuo još 1989. godine. Pamtimo ga po rečenici "To sam ja, Lekler", četiri godine nakon Leklera preminuo je i Kenet Konor, koji je tumačio lik pogrebnika, gospodina Alfonsa, 2003. godine preminula je i Roza Hil koja je u hit seriji "Alo, alo!" glumila madam Fani, džangrizavu Reneovu taštu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs