PREKINULA TIŠINU

PRINCEZA ŠARLIN SE OGLASILA PRVI PUT NAKON ŠTO JU JE MUŽ SMESTIO U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU:Naježićete se od njenih reči!

Nakon gotovo mesec dana tišine, princeza se oglasila

Vip priča
Autor:
PRINCEZA ŠARLIN SE OGLASILA PRVI PUT NAKON ŠTO JU JE MUŽ SMESTIO U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU:Naježićete se od njenih reči!
Foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, u javnosti nadaleko čuvena po tituli "najtužnije princeze", konačno se oglasila nakon što je primljena u jednu ustanovu kliničke psihologije zbog "emocionalne i fizičke iscrpljenosti".

Princeza (43) je danas na Instagramu podelila fotografije svojih blizanaca Gabrijele i Žaka tokom proslavljanja sedmog rođendana uz opis: "Srećan rođendan, bebe moje. Hvala ti Bože što si me blagoslovio tako divnom decom. Voli vas mama".

Na fotografijama se vidi kako blizanci duvaju svećice na torti u obliku broja "7" u prostoriji ukrašenoj balonima i rođendanskim transparentima, a sve ukazuje da je fotografija napravljena u prostorijama kraljevske rezidencije.

POMOGLI ZETU DA IM SESTRU SMESTI U LUDNICU: Ko su braća princeze Šarlin?

Princ Albert je, podsetimo, prošlog meseca otkrio da je njegova supruga primljena u jednu psihijatrijsku ustanovu nekoliko dana nakon povratka u Monako, a posle 10 meseci boravka u svojoj rodnoj zemlji u Južnoj Africi.

Rekao je tada da ona pati od "emocionalne i fizičke iscrpljenosti", dok su njeni prijatelji nedavno opovrgnuli njegove izjave i za "Page Six" istakli da je Šarlin "skoro umrla" dok je boravila u Južnoj Africi. U razgovoru za publikaciju izvor, koji se predstavio kao prijatelj kraljevske porodice, rekao je: "Nepravedno je da se ona prikazuje kao neko ko ima bilo kakvu vrstu mentalnog ili emocionalnog problema".

Izvor je objasnio da je princeza Šarlin imala tešku infekciju uha, nosa i grla, što je dovelo do "teških problema sa sinusima i gutanjem koji su proistekli iz ranije operacije", a onda je dodao: "Ne može da jede čvrstu hranu više od šest meseci zbog svih operacija kroz koje je od tada prošla. Mogla je da unese tečnost samo kroz slamčicu, tako da je izgubila skoro polovinu svoje telesne težine".

Drugi izvor je odbacio insinuacije javnosti da je Šarlin "naivna" i zarobljena u nesrećnom braku sa Albertom, rekavši: "Ni na trenutak nisam pomislio da ona nije znala šta radi kada se udala za njega".

FOTOGRAFIJE KOJE SU RASTUŽILE CEO SVET: Princ Žak od Monaka se ne odvoja od svoje mlađe sestre! (FOTO)

Izvor je pojasnio dalje da Šarlin ne prihvata potpunu kontrolu koju nameće tradicija kraljevske porodice.

"Šarlin nije princeza Dajana. Možda će delovati kao krajnje naivna, ali ona je veoma dobra u prikrivanju svoje pameti".

U međuvremenu, princ Albert je nastavio da se pojavljuje u javnosti sa svojim blizancima, Žakom i Gabrijelom. Trio je prisustvovao događaju sadnje drveća u Monaku i proslavi Dana državnosti Monaka, gde su deca držala srceparajuće natpise "Nedostaješ mi mama" i "Volim te mama".

Princ Albert je tom prilikom naglasio da je porodica uvek na prvom mestu i da je u potpunosti posvećen deci dok se zdravstveno stanje njegove supruge ne reši.

"Za mene je to prilično jednostavno – moj prioritet je moja porodica. Naravno, ne zanemarujem državne poslove. Nadam se da svako to razume. Kada mogu da budem sa svojom decom, radim to bez oklevanja", rekao je princ Albert od Monaka u intervjuu ovog meseca, a zatim dodao:

"Ako je jedan od roditelja odsutan zbog zdravstvenih razloga, drugi roditelj mora biti tu. Čuo sam previše prijatelja i poznanika koji mi govore da bi voleli da su bili tu za svoju decu u određenom uzrastu, ali su bili zaokupljeni svojim poslom. Ne želim da se kajem jednog dana", rekao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs