Neverovatno

PRINCEZA ŠARLIN NIJE TIKVA BEZ KORENA: Evo šta njen otac misli o njenoj bolesti!

Majkl Vitstok svoju ćerku naziva "jakom" i kaže da će princeza Monaka "izaći mnogo jača" nakon naporne godine

Šuška se
Autor:
PRINCEZA ŠARLIN NIJE TIKVA BEZ KORENA: Evo šta njen otac misli o njenoj bolesti!
Foto: Profimedia

Dok svet bruji o nervnom slomu princeze Šarlin od Monaka, njen otac tvrdi da Šarlin poseduje kraljevsku snagu koja samo može da joj pomogne da se što pre oporavi!

Majkl Vitstok tvrdi da je princeza istrajna, što je pokazala i svojim sportskim dostignućima s obzirom da je bivša olimpijska plivačica.

"Na osnovu načina na koji je trenirala, znam da je jaka i da će prebroditi ovo i izaći mnogo jača", rekao je u petak za južnoafrički IOU magazin.

Šarlin (43), Albert (63) i nekoliko članova Šarlinine uže porodice složili su se sa njenom odlukom da zatraži medicinsku pomoć samo nekoliko dana nakon što se vratila u Monako 8. novembra. Princ je u ekskluzivnom intervjuu rekao da je njegova supruga "iscrpljena, i emocionalno i fizički", i da je savetovana da potraži stručnu pomoć.

Nakon što je Šarlin donela tešku odluku da se još jednom odvoji od porodice, blizanci su stajali na balkonu palate mašući transparentima na Dan državnosti Monaka, 19. novembra. Gabrijelin natpis je glasio: „Nedostaješ nam, mama“, a Žakov : "Volimo te mama."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs