kako vam se dopada?

SATENSKA HALJINA U KRALJEVSKOJ BOJI: Lena Kovačević je blistala na crvenom tepihu! (FOTO)

Savršena toaleta na jednoj od najlepših dama!

Star look
Autor:
SATENSKA HALJINA U KRALJEVSKOJ BOJI: Lena Kovačević je blistala na crvenom tepihu! (FOTO)
Lena Kovačević, Foto: Antonio Ahel/ATA

U beogradskoj Kombank dvorani sinoć je održana premijera novog filma Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek", koja je okupila neka od najvećih imena naše glumačke i javne scene.

Crvenim tepihom prošetali su Branka Katić, Vojin Ćetković, Srđan Timarov, Gordan Kičić, Andrija Milošević i mnogi drugi, a među najzapaženijima bila je Lena Kovačević, džez pevačica, kompozitorka i tekstopisac. Ona, zajedno s Gordanom Kičićem, izdvodi naslovnu numeru "Lepe laži", koju je komponovao slavni Momčilo Bajagić Bajaga, i pojavljuje se u ovom filmskom ostvarenju, koje je bazirano na drami njenog oca Dušana Kovačevića "Kumovi".

Pored izuzetnog muzačkog dara i manira, Lena Kovačević od početka karijere izdvaja i izgledom, a svi smo s nestrpljenjem čekali da vidimo odevnu kombinaciju koju je ova kantautorka pripremila za premijeru.

Haljina je bila pun pogodak!

Muzičarka je crvenim tepihom prošetala u asimetričnoj tamnoplavoj haljini dugih rukava koje savršeno, a ipak nenapadno ističe njenu figuru. Lena se opredelila za model koji naglašava ramena, od mini dužine se efektnim izrezom širi do kolena, a krase ga upečatljivi zlatni dugmići na jednoj strani tela i pri dnu rukava.

U pitanju je haljina s blagim retro prizvukom i u kraljevskoj nijansi koja je pripijena uz telo i blago nabrana u prednjem delu, a muzičarka ju je iskombinovala sa visokim čizmama preko kolena crne boje. Od aksesoara je ponela klač tporbu, a kosu isfeniranu na blage talase pustila je pada i uokviruje lice ulepšano šminkom koja je istakla oči.

Kako se vama dopada ovo izdanje lepe Lene?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs