saznajte više

U LJUBAVI SA ISTOM DEVOJKOM OD SREDNJE ŠKOLE: Ko je Ansel Egort, glumac kome ni optužbe za silovanje nisu stale na put!

Ansel Elgort je u vezi s plesačicom Violetom Komišan već više od 10 godina, a sretni par imao je turbulentnih perioda u dugoj vezi.

Vip priča
13:28h Autor:
U LJUBAVI SA ISTOM DEVOJKOM OD SREDNJE ŠKOLE: Ko je Ansel Egort, glumac kome ni optužbe za silovanje nisu stale na put!
Ansel Elgort, Foto: Profimedia

Američki glumac Ansel Elgort je u društvu svoje dugogodišnje devojke stao pred fotografe na crvenom tepihu premijere svog filma "West Side Story" u Njujorku, a u elegantnom smokingu istakao je svu svoju profinjenost.

27-godišnji glumac i njegova 25-godišnja devojka Violeta Komišan, inače profesionalna plesačica, krali su poglede na premijeri, a iako svoju vezu drže dalje od medija, mnogi su primetili kako par blista zajedno. Upoznali su se još 2010. godine dok su išli u istu školu u Njujorku, a zajedno su još od tada. Kratko su raskinuli 2014., ali brzo su se pomirili.

ZBOG ALKOHOLA I DROGE SE POTPUNO IZOBLIČILA: Nekad najlepša plavuša, danas ne liči na sebe! (FOTO)

Ansel Elgort
foto: Profimedia

Glumac se prošle godine našao na udaru kritika kada je na Tviteru optužen za seksualno napastovanje. Žena koja ga je optužila tvrdila je kako ju je napao 2014. godine dok je ona imala 17, a on 20 godina. Elgort je negirao sve optužbe, a više nije reagirao na njene navode.

GDE JE DANAS I KAKO ŽIVI PATRICIJA REĐANI: Kad je 2016. godine izašla iz zatvora, uradila je nešto NEČUVENO!

Ansel Elgort
foto: Profimedia

Ansel Elgort u svetu glume je od svoje 12. godine, a publika ga najviše pamti po ulozi Augustusa Votersa u drami "Greška u našim zvezdama" ali i akcionpm trileru "Vozač". Za svoje uloge je dobio nekoliko nominacija za prestižne nagrade, a pre nekoliko godina proglašen je za najboljeg mladog glumca pred kojim je uspešna karijera.

Osim glumom, Ansel se bavi i muzikom i radi kao DJ pod umetničkim imenom Ansolo. Prvi album je objavio 2014. godine sa kojim je nastupao širom sveta.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs