BILA JE PUNA ŽIVOTA, A ONDA SE UDALA: Dok je gledaju kako PATI, svi se pitaju zbog čega nosi titulu NAJTUŽNIJE PRINCEZE

Najtužnija princeza na svetu postala je poznata po svom praznom pogledu, a mnogi se pitaju zbog čega je dobila taj nadimak.

Vip priča
Autor:
BILA JE PUNA ŽIVOTA, A ONDA SE UDALA: Dok je gledaju kako PATI, svi se pitaju zbog čega nosi titulu NAJTUŽNIJE PRINCEZE
Zbog čega Najtužnija princeza na svetu nosi taj nadimak, Foto: Profimedia

Za titulu princeze oduvek su se vezivale lepe stvari i lagodan način života o kojem mnoge devojke maštaju. Međutim, princeza Šarlin od Monaka dokaz je da u praski stvari funkcionišu nešto drugačije.

Njena neobična sudbina dovela je do toga da ponese nadimak Najtužnija princeza. Šarlin je svojevremeno bila vedra i nasmejana devojka, puna života, kao uspešna plivačica takmičila sa na važnim takmičenjima na kojima je branila boje Južne Afrike, a onda...

Princeza Šarlin
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Onda je Šarlin upoznala princa Alberta II, sina čuvene Grejs Keli, a njen život počeo je da poprima drugi smisao. I princ Albert se tada bavio sportom i bio je vođa olimpijskog bob tima. Upoznali su se na plivačkom takmičenju u Monaku 2000, a stupili u vezu nekoliko godina kasnije. Međutim, ono što se desilo pre svadbe teško se zaboravlja i prva je naznaka nesreće koja je obeležila Šarlinin život.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Umesto da joj pruži život dostojan jedne princeze, Albert je svojoj izabranici priredio sve ono što od čega žene strahuju. Naime, neposredno pre venčanja, Nikol Kost (Albertova nekadašnja ljubavnica), obavestila je javnost da sa princom ima dvoje vanbračne dece, a onda je saga zvanično počela.

Šarlin je zbog ovog skandala htela da ostavi princa, dok se i danas priča o tome kako je nekoliko puta pokušala da pobegne, ali su joj Albertovi ljudi oduzeli pasoš i tako je sprečili da ode. Naravno, njegovi portparoli su sve demantovali.

Princeza Šarlin, Princ Albert
foto: Profimedia

Zlatni kavez

Od tog trenutka princeza Šarlin je nastavila da živi u zlatnom kavezu iz kog nikada nije uspela da izađe. Umesto da je na svom venčanju bila nasmejana i srećna, princeza je većinu vremena provela u suzama, a iako je tvrdila kasnije da je razlog bio "uzbuđenje", njeno tužno, setno i zabrinuto lice odavalo je potpuno drugi utisak.

Možda bi sve bilo drugačije da je šarlin uspela na samom početku da se otrgne i pobegne od princa, međutim, u život je stigla njena jedina svetla tačka - deca.

Princeza Šarlin
foto: Profiemdia

Godine 2014. Albert i Šarlin su dobili blizance Gabrijelu i Žaka, nakon čega je princeza svu svoju pažnju i ljubav usmerila na njih. Međutim, kada se s vremena na vreme pojave neke nove fotografije, njen izraz lica odaje dozu tuge o kojoj nikad nije imala prilike da javno govori.

Albert je demantovao sve navode o glasinama i pretio je medijima tužbama, iako je potvrdio da su na medenom mesecu odseli u različitim hotelima iz, kako je rekao "praktičnih razloga".

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Preljubnička afera

Optužbe bivših ljubavnica punile su stranice širom Monaka, ali i planete, a osetljiva Šarlin nije to mogla da podnese. Negde oko 2020. goidne odlazi u Južnoafričku republiku u poseti prijatelju i tu ostaje izvesno vreme. Albert pokušava da obmane javnost pričom kako princeza ima zdravstvenih problema te kako ne sme da leti. Ali za to vreme Šarlin pokušava da nađe način kako da živi dalje od Monaka, ali sa svojom decom.

1 / 7 Foto: Reuters / Pool

Nedugo potom Albert javlja medijima da je princezi potreban odmor i smešta je izvesno vreme u sanatorijum. Međutim, on nije čak ni prekinuo veze sa bivšim ljubavnicama, a sa jednom se pojavio i prošle godine na dobrotvornom balu.

Princeza Šarlin
foto: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

U godinama koje slede, princezu od Monaka uglavnom su viđali sa istim, setnim izrazom lica, ali je uprkos tome bila miljenica naroda, pogotovo zbog brojnih humantiranih akcija koje je organizovala, ali i kojima se odazivala.

Ipak, baš zbog svega dobila je nadimak "Najtužnija princeza na svetu".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs