DOK JE ISPROBAVALA VENČANICU SAZNALA JE DA NJEN BUDUĆI MUŽ IMA 3 VANBRAČNE DECE: Zbog njega je završila na PSIHIJATRIJI

Status princeze ne garantuje sreću, a u to se najviše uverila Šarlin od Monaka koja je zbog muža, princa Alberta završila poluluda u jednom sanatorijumu

Ljubav
09:15h Autor:
DOK JE ISPROBAVALA VENČANICU SAZNALA JE DA NJEN BUDUĆI MUŽ IMA 3 VANBRAČNE DECE: Zbog njega je završila na PSIHIJATRIJI
Šarlin od Monaka, Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Svi su znali da je princ Albert prilično divlji u ljubavi, te da ima nekoliko vanbračne dece. Izgleda da su to znali svi osim Šarlin, južnoafričke olimpijske prvakinje u plivanju koju je princ nameravao a oženi. Kada su se verili Albert je imao 52 godine, a Šarlin dvadeset godina manje.

Prvi šok je doživela na početku bajke. Dok je isprobavala venčanicu čula je kako je njen budući muž otac još jednog vanbračnog deta, ovaj put - trećeg po redu.

To je bila kap koja je prelila čašu. Šarlin je htela sve da napusti, jer ako ju je slagao dok su bili u vezi, šta li može da očekuje od braka?

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Tako se mlada Šarlin spremala a pobegne sa venčanja, ali je obezbeđenje bilo brže i oduzelo joj je pasoše. U tom momentu se njena bajka pretvorila u noćnu moru.

Šarlin je pokušala čak 3 puta da pobegne od venčanja, ali bezuspešno. Zato su svet obišle fotografije na kojima plače dok u venčanici izlazi iz crkve. Niko nije ni slutio šta se dešava u kraljevini Monako u tom momentu. Šarlin je dobila epitet "najtužnija princeza na svetu" i taj epitet će joj obeležiti budući život i brak.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Kada je rodila blizance, svet je pomislio da su Albert i Šarlin našli zajednički jezik, ali to primirje nije dugo trajalo.

Optužbe bivših ljubavnica punile su stranice širom Monaka, ali i planete, a osetljiva Šarlin nije to mogla da podnese. Negde oko 2020. goidne odlazi u Južnoafričku republiku u poseti prijatelju i tu ostaje izvesno vreme. Albert pokušava da obmane javnost pričom kako princeza ima zdravstvenih problema te kako ne sme da leti. Ali za to vreme Šarlin pokušava da nađe način kako da živi dalje od Monaka, ali sa svojom decom.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Međutim, pošto očigledno nije pronašla rešenje, ona se vraća u Monako bleda, iscrpljena i vidno mršava.

Nedugo potom Albert javlja medijima da je princezi potreban odmor i smešta je izvesno vreme u sanatorijum.

Nakon nešto više od pola godine Šarlin je počela opet da se pojavljuje u javnosti, ali niko ne može da zanemari njen utučen pogled. S druge strane Albert cveta i trudi se da što više pokaže svoju naklonost prema mladoj ženi i kao da ne primećuje njenu veliku bol zbog izdaje čoveka kojeg voli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs