UNAKAZILA JE LICE OPERACIJAMA, A SADA NE MOŽE SEBI DA OPROSTI: Gorko se kaje jer je godinama bila zavisna od BOTOKSA

Kortni Koks godinama je ubrizgavala botoks zbog čega je potpuno uništila svoje lice.

Celebrities
Autor:
UNAKAZILA JE LICE OPERACIJAMA, A SADA NE MOŽE SEBI DA OPROSTI: Gorko se kaje jer je godinama bila zavisna od BOTOKSA
Slavna glumica godinama je bila zavisna od botoksa, Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Kortni Koks, napoznatija po ulozi Monike u kultoj seriji "Prijatelji", priznala je kako nije bila svesna svog izgleda nakon brojnih plastičnih operacija.

Pre nekoliko godina glumica je javnosti potvrdila da je odlučila da se za mladolik izgled bori različitim 'inekcijama', a danas tvrdi kako nije bila u potpunosti svesna 'čudnog' izgleda nakon estetskih zahvata.

Kortni Koks lice je uništila operacijama
Kortni Koks lice je uništila operacijama foto: Profimedia

Priznala je kako je počela da koristi botoks jer nije bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Međutim, nakon nekog vremena shvatila je da zahvaljujući botoksu i operacijama više uopšte ne liči na sebe i tada je odlučila da stane.

"Sve sam više počela da primećujem znakove starenja i godinama sam pokušavala da uhvatim mladost. Zbog navedenog nisam ni shvatila da izgledam potpuno čudno nakon inekcija i zahvata na licu na koje danas nikako ne bi pristala", priznaje Kortni Koks.

Priznala je da se kaje zbog preteranih operacija
Priznala je da se kaje zbog preteranih operacija foto: Profimedia

"Sada prihvatam samu sebe i starim s onim što mi je Bog dao, a ne s onim što pokušavam da promenim", izjavila je glumica koja sada otvoreno govori o estetskim zahvatima i odluci o dostojanstvenom starenju.

U razgovoru za britanski "Sunday Times", Kortni koks je takođe porogovorila i o približavanju 60. godini života.

"Danas sam puno prizemnija. Naučila sam toliko toga o svom životu – u čemu želim da uživam, šta želim da radim više i čega bih trebala da se odreknem", otkrila je glumica priznavši kako se i dalje oseća mladom.

Kortni je važila za jednu od najharizmatičnijih glumica
Kortni je važila za jednu od najharizmatičnijih glumica foto: Profimedia

Ona je nedavno govorila i tome koliko joj je bilo teško da prihvati starenje.

"Veoma teško sam prihvatala činjenicu da starim. Ali, ne vredi. Sa tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći.

Ja sam pokušala sa zaledim svoje godine. Naravno, nisam uspela. Operacije su mi samo uništile lice, sada mi je žao zbog toga, ali kasno je. Okej, naučila sam nekoliko lekcija o životu, ali za neke stvari je sada kasno", rekla je Kortni jednom prilikom.

Kortni je pokušala da zaustavi starenje
Kortni je pokušala da zaustavi starenje foto: Profimedia

Plastične operacije nizale su se jedna na drugu, a lepa crnka više nije ličila na sebe.

"U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem", iskreno je priznala glumica. Kako se menjala tokom godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs