OVAKO IZGLEDA MUŠKARAC KOJEM SU ŽENE DOŠLE GLAVE: Džoni Dep bio je najveći ŠMEKER, a danas je bleda senka

Čuveni glumac Džoni Dep danas izgleda potpuno drugačije nego ranije, a mnogi veruju da su žene na njegov izgled ostavile posledice.

Star look
12:11h Autor:
OVAKO IZGLEDA MUŠKARAC KOJEM SU ŽENE DOŠLE GLAVE: Džoni Dep bio je najveći ŠMEKER, a danas je bleda senka
Kako danas izgleda Džoni Dep, Foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Glumac, muzičar i filmski producent Džoni Dep se smatra jednom od najvećih holivudskih zvezda današnjice. Ekscentrične uloge koje je igrao donele su mu veliku popularnost, a za veoma kratko vreme uspeo je da osvoji srca publike.

Osim po neverovatnom taletnu, poznat je i po šarmu koji poseduje. To mu je donelo titulu velikog zavodnika i šmekera koji je imao mnogo ljubavnih veza, od kojih je najpoznatija sa Amber Herd sa kojom je završio na sudu, nakon čega je izbio skandal ogromnih razmera.

Džoni Dep
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Naime, par se venačao u februaru 2015. godine u Los Anđelesu, dok su već nakon godinu dana braka objavili da se razvode. Glumica ga je optužila za zlostavljanje, a u javnost su procurele njene fotografije na kojima se modrog lica krije od novinara.

Džoni Dep
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njihovu brakorazvodnu parnicu pratio je ceo svet, dok neki ceo postupak porede sa cirkuskom predstavom. Vest da će Džoniju Depu morati isplatiti preko 10 miliona dolara, zbog nanetog duševnog bola i klevete, Amber je dočekala sa užasem. Pored činjenice da je sebe bacila na ogroman trošak, njena reputacija je potpuno uništena.

Džoni Dep
Džoni Depfoto: Profimedia

Uprkos trijumfu nad bivšom ženom, Dep se povukao iz javnosti, te je rešio da se baci u mirne vode. Naime, Džoni Dep je Holivud zamenio za ruralni engleski okrug Somerset.

"Ja jednostavno volim mesta sa karakterom. Imam razne kuće na raznim mestima i sve mi znače nešto posebno. Nemam ih samo da bih rekao da ih posedujem, imam ih za korišćenje i zato što su malo posebne", rekao je on u intervuu za izdanje lokalnog časopisa Somerset Life, prenosi magazin Pipl.

Amber Herd i Džoni Dep
Amber Herd i Džoni Depfoto: Profimedia

Takođe je pohvalio ovo područje što mu je omogućilo da živi udobnije van svetla reflektora.

"Britanci su kul i pozdraviće vas kao da ste komšije, a da ne preteraju", rekao je on i dodao:

"Ne smeta mi ako ljudi žele autogram ili kratak razgovor, ali ne i kada provodim privatno vreme sa svojom porodicom. Mogu da uđem u radnje, a da nisam okružen ljudima koji žele selfije. To mi do neke tačke ne smeta, ali ponekad bude malo previše gužve."

1 / 9 Foto: Profimedia

Osim toga što je počeo da vodi miran i povučen stil života, glumac je drastično promenio svoj fizički izgled, dok mnogi komentarišu da od nekada zgodnog frajera nije ostalo ni traga, te da je oronuo preko noći.

Šta vi mislite, da li je Dep propao preko noći i da li vam se sviđa prmena koju je napravio?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs