pogledajte

NAKON CIRKUSA NA SUDU, HVATA SE ZA GLAVU: Glumica prodala luksuznu kuću, da bi platila odštetu mora da "stisne džep"

Amber Herd počela da prodaje imovinu kako bi vratila dug Džoniju Depu

Vip priča
13:24h Autor:
NAKON CIRKUSA NA SUDU, HVATA SE ZA GLAVU: Glumica prodala luksuznu kuću, da bi platila odštetu mora da "stisne džep"
Foto: Profimedia

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd izazvalo je veliko interesovanje javnosti. Ceo postupak završen je u korsit Depa, dok je Amber dužna isplatiti 10.4 miliona dolara odštete, svom bivšem suprugu.

Da bi prikupila novac, prvi korak bio je prodaja imovine. Naime, da bi uspela da otplati bar deo duga, Amber je prodala svoje veliko kalifornijsko imanje za milijon dolara.

Amber Herd
foto: Profimedia

Njihovu brakorazvodnu parnicu pratio je ceo svet, dok neki ceo postupak porede sa cirkuskom predstavom. Vest da će Džoniju Depu morati isplatiti preko 10 miliona dolara, zbog nanetog duševnog bola i klevete, Amber je dočekala sa užasem. Pored činjenice da je sebe bacila na ogroman trošak, njena reputacija je potpuno uništena.

U skladu sa tim, nijedna filmska kuća ne želi saradnju sa njom.

Njeni advokati odmah su priložili žalbu sudu, uz obrazloženje da glumica neće imati od čega da živi, te da shodno tome neće moći da vrati dugove.

Amber Herd
foto: Profimedia

Amer je nedavno viđena kako kupuje u jednom marketu, u kojem su cene više nego pristupačne,a moglo bi se reći i najjeftinije. Čini se da je Amber primorana "stegnuti džep" kako bi uštedela. Pored činjenice da je morala prodati i kuću, po ceni većoj nego što ju je kupila, glumica nije prikupila dovoljno novca.

Amber Herd
foto: Profimedia

Kuća je smeštena u pustinjskom delu Kalifornije. Poseduje tri spavaće sobe i tri kupatila, ima veliku garažu i vrt. Više slika ove luksuzne i neobične kuće možete pogledati u našoj galeriji.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs