NAPRAVILA MILIONE,OBESILA SE U LUKSUZNOM STANU NA MENHETNU:Tragična priča modne dizajnerke koju su žene obožavale!(FOTO)

Kejt Spejd bila je na vrhuncu slave kada je njen život tragično prekinut 2018. godine u Njujorku

Vip priča
13:37h Autor:
NAPRAVILA MILIONE,OBESILA SE U LUKSUZNOM STANU NA MENHETNU:Tragična priča modne dizajnerke koju su žene obožavale!(FOTO)
Endi i Kejt Spejd, Foto: Profimedia

Proslavljena modna dizajnerica Kejt Spejd svojim torbicama je očarala svet i postigla ogroman uspeh o kojima mnogi mogu samo da sanjaju, međutim san je iznenada prekinut velikom tragedijom i njenon odlukom da sama sebi oduzme život.

Bila je to vest koja je 2018. godine šokirala javnost, jer činilo se da tada 55-godišnja Kejt ima sve što može da poželi- uspešan posao koji je pokrenula sa suprugom Endijem Spejdomi 13-godišnju ćerku Fransis Biatriks koju je obožavala. Uprkos tome, sve je odlučila da prekine u svom stanu na Menhetnu, a u oproštajnom je pismu poručila je ćerki da se ne sme da se oseća odgovornom.

KEROLIN BESET-KENEDI JE BILA IKONA MINIMALIZMA: Nekoliko načina da kopirate njene najpoznatije stajlinge! (FOTO)

Kejt Spejd
foto: Profimedia

Policija je bila potvrdila da je slavna dizajnerka počinila samoubistvo vešanjem i da ju je u stanu pronašla spremačica. Uz nju nisu pronađene tablete ni alkohol, samo tužno oproštajno pismo namenjeno njenoj ćerki.

"Bea, uvek sam te voljela. Ovo nije tvoja kriivica. Pitaj tatu", napisala je Kejt, a britanski Dejli Mejl pretpostavlja kako ju je upravo razvod od supruga Endija podstakao na očajnički čin, što je on demantovao i kasnije izjavio da nikada nije prestao da je voli.

NE PODNOSE PATIKE, NE IDU NIGDE BEZ NAKITA: Šta možemo da naučimo od Italijanki o stilu? (FOTO)

Kejt Spejd
foto: Profimedia

Izvori bliski paru istakli su kako su ona i Endi već neko vreme živeli odvojeno, a dizajnerka je patila i od ozbiljne depresije. Uz to su članovi njene porodice izjavili kako se Kejt godinama borila s bipolarnim poremećajem i da je razmišljala o samoubistvu jer nije mogla da se nosi s naglim teretom slave.

"Kejt je patila od depresije i anksioznosti dugi niz godina. Aktivno je tražila pomoć i sarađivala s lekarima kako bi se izlečila od bolesti koja uzima previše života. Čuli smo se noć pre tragedije i zvučala je srećno. Nije bilo naznaka da bi mogla tako nešto da uradi. Bio je to potpuni šok. U tom trenutku ona nije bila svoja očigledno, borila se s sopstvenimdemonima", izjavio je tada Endi za Dejli Mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs