Videli smo je i u boljem izdanju

Neispavana Kejt Midlton: Teško je biti mama dva mala deteta! (FOTO)

U vatreno crvenoj haljini, vojvotkinja od Kembridža je u trenutku postala centar pažnje na centralnom vimbldonskom terenu. Međutim, mnogi nisu mogli, a da ne primete koliko je Kejt delovala umorno
Star look
13:40h Autor:
Neispavana Kejt Midlton: Teško je biti mama dva mala deteta! (FOTO)
Foto: Reuters/Suzanne Plunkett

Kejt Midlton se u društvu supruga, princa Vilijama, pojavila na centralnom vimbldonskom terenu kako bi pratila teniski meč između Endija Mareja i Vaseka Pospišila.

Domaći Vilijam: Upoznajte princa Filipa Karađorđevića! (FOTO)

Dok su ulazili na tribine, par je pozdravljen gromoglasnim aplauzom od strane svih prisutnih. I dok je svojom neverovatnom figurom nakon samo 9 nedelja od drugog porođaja zadivila sve, Kejt je očigledno bila neispavana i podbula u licu.

Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)

U vatreno crvenoj haljini britanskog brenda LK Bennett, vojvotkinja od Kembridža je u trenutku postala centar pažnje na terenu. Međutim, mnogi nisu mogli, a da ne primete koliko je Kejt delovala umorno i neispavano. Vidni su bili i podočnjaci koje je skrivala naočarima za sunce.

Kamila Parker kao Merilin Monro: Katastrofa izbegnuta u sekundi! (FOTO)

To je i za očekivati, jer je ipak ona mama dva mala deteta, princa Džordža koji će ovog meseca da napuni dve godine i princeze Šarlot, koja ima 9 nedelja. Koliko god joj stil bio besprekoran, još koji sat sna bi joj dobro došao.

Otkriveno kako Džordž zove kraljicu: Slađi nadimak nikada nije imala!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs