Princezu rodila surogat majka

Šok i neverica: Kejt Midlton lažirala trudnoću?

Čak i da je imala najlakši porođaj na svetu, žene nakon toga žele da spavaju, sve je ovo običan šou, kažu čitaoci ruskog lista
Šuška se
17:44h Autor:
Šok i neverica: Kejt Midlton lažirala trudnoću?
Foto: Profimedia

I vrapci na granama znaju da je vojvotkinja Kejt Midlton na svet donela malu princezu. Ceo svet je sa uzbuđenjem pratio razvoj događaja, a Velika Britanija bila je na nogama i u euforiji.

Samo deset sati nakon što se porodila, Kejt je izišla iz bolnice s bebom u naručju. E, upravo tu nastaje problem.

Portal News.com Australija objavio je članak, a britanski Miror preneo, o tome kako se svi pitaju otkuda je moguće da je Kejt samo deset sati nakon porođaja izgledala onako savršeno i odmorno kao da se ništa nije dogodilo.

Vrlo dobro znamo da porođaj jednoj ženi može biti savršeno jednostavan dok se druge muče satima, pa čak i danima. Sada se svi pitaju kako je Kejt to izvela. Naravno, ona ima frizere, kozmetičare, stiliste, celu vojsku ljudi koji su se pobrinuli da ona izgleda savršeno. Sasvim sigurno u seoskoj kući u Norfolku uz nju će biti i medicinsko osoblje.

Brane mi da viđam unuka: Princ Čarls otkrio na koga je besan!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jedna žena koja je iskusila težak porođaj, izjavila je kako je bila iznenađena kada je gledala Kejt dok izlazi iz porodilišta, ali dodaje i da, ako ste pogledali duboko u njene oči, mogli ste da vidite da je izmorena bez obzira što je izgledala sjajno.

S ovom tvrdnjom ne slažu se čitateljke ruskih novina "Komsomolskaja Pravda" koje su napravile pravu teoriju zavere oko rođenja princeze.

"Kejt je nosila veštački stomak sve vreme, a princezu je rodila surogat majka".

"Nije moguće da samo nekoliko sati jednostavno odšetate iz porodilišta i to u beloj haljini".

"Čak i da je imala najlakši porođaj na svetu, žene nakon toga žele da spavaju, sve je ovo običan šou".

"U njenim očima nema onog trudničkog pogleda. Usporedite je sa Dajanom kada je rodila. Ova Kejt je samo glumica iz Bakingmekse palate, ona sigurno nije rodila".

"Beba izgleda staro između 7 do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda".

Svet upoznao malenu britansku princezu: Ovako je protekao njen prvi dan! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs