Zamalo da pokaže sve

Kamila Parker kao Merilin Monro: Katastrofa izbegnuta u sekundi! (FOTO)

Kamila Parker je za krštenje princeze Šarlot nosila elegantnu plavu haljinu i raskošan šešir iste boje. I dok joj je izgled bio besprekoran, na jednu jedinu stvar Kamila nije uopšte računala
Star look
09:46h Autor:
Kamila Parker kao Merilin Monro: Katastrofa izbegnuta u sekundi! (FOTO)
Foto: Reuters/Pool

Svet ne prestaje da bruji o jučerašnjem krštenju britanske princeze Šarlot na imanju kraljice Elizabete u Sandringamu. I dok je sam događaj prošao bez problema, sa stotinama obožavalaca kraljevske porodice, za suprugu princa Čarlsa nije sve išlo tako glatko.

Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)

Naime, Kamila Parker je nosila elegantnu plavu haljinu i raskošan šešir iste boje. I dok joj je izgled bio besprekoran, na jednu jedinu stvar Kamila nije uopšte računala. Kada je izlazila iz crkve Svete Marije Magdalene, dunuo je vetar i usledio pravi "Merilin Monro" momenat - vojvotkinja od Kornvola je jedva zadržala haljinu da ne odleti previše visoko i pokaže njene najintimnije delove.

Intimna zabava: Princ Čarls i Kamila proslavili 10. godišnjicu braka!

Ova nezgoda je, ako je suditi prema fotografijama, baš nasmejala princa Čarlsa!

Otkriveno: Ko je najomraženija osoba na britanskom kraljevskom dvoru!

Ništa manje muke Kamila nije imala ni sa šeširom, ali je, sa sve nervoznim izrazom lica, uspela da izađe na kraj sa onim što je za malo mogla da bude katastrofa.

Prevrtljivi anđeo: Princeza Dajana htela da ubije Kamilu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs