Polako ali sigurno

Kim i Endi Marej, najmoćniji par u Britaniji: Skidaju Bekamove sa trona!

Kako poznate supruge utiču na imidž i bankovni račun svojih muževa, pravi su primer Kim Sirs i Viktorija Bekam
Šuška se
06:30h Autor:
Kim i Endi Marej, najmoćniji par u Britaniji: Skidaju Bekamove sa trona!
Foto: Profimedia

Mladi bračni par Marej polako ali sigurno dobija status najmoćnijeg u Velikoj Britaniji, a kako stvari sada stoje čini se da će Kim i Endi Marej skinuti sa trona čuvenu Poš i Beksa.

Siromaštvo se briše: Ovo je mantra koja privlači bogatstvo!

pop pevačica slikarka
udate za uspešne sportiste
obe gospođe
sposobne preduzetnice

Britanski marketinški stručnjaci izračunali su da je od početka zajedničkog života zahvaljujući spretnoj Kim, bogatstvo britanskog tenisera poraslo za 30 miliona funti.

Bogatstvo se ne dešava slučajno: 5 stvari koje imućni nikad ne rade!

Foto: Profimedia

I baš kao i Endi Marej, i Dejvid Bekam je bio uspešan spotista pre nego što je sreo buduću suprugu Viktoriju, ali tek nakon što su se venčali, Poš i Beks su postali najmoćniji i najbogatiji par u Velikoj Britaniji.

Od tada njihovo ime im je samo donosilo bogatstvo, jer bilo da su rekalmirali farmerke, parfeme, donji veš ili alkoholna pića, svaki proizvod sa potpisom Bekam prodavao se u ogromnim količinama.

50 miliona funti četvoro dece

Sada se čini da sličan uticaj na suprugov imidž vrši i Kim Marej, makar tako situaciju vide britanski marketinški stručnjaci.

Foto: Profimedia
"Kim je sigurno uvećala bogatstvo Endija Mareja za 30 odsto . Endi sam po sebi i nije toliko zanimljiv, ali kada dodate Kim, već dobijate poznati i atraktivni par i imate više mogućnosti. Ona je donela novu dimenziju njegovom liku i omogućila mu je bolju prođu na tržištu . Očigledno je da oni koriste identičan marketinški model kao i Bekamovi", zaključio je Najdžel Kari marketinški konsultant.

Gatara joj predskazala brak i bogatstvo: Tragična sudbina Isidore Dankan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs