ŽENA ZMAJ

OVAKO IZGLEDA SREDOVEČNA ŽENA KOJA SE NE PLAŠI STARENJA: S godinama je kao vino, a u kupaćem kostimu nema joj ravne

Kako izgleda žena koja se ne plaši starenja? Baš kao Nikol Šerzinger koja je dokaz koliko su žene posebne.

Star look
08:18h Autor:
OVAKO IZGLEDA SREDOVEČNA ŽENA KOJA SE NE PLAŠI STARENJA: S godinama je kao vino, a u kupaćem kostimu nema joj ravne
Kako izgleda žena koja se ne plaši starenja, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna pevačica Nikol Šerzinger pokazala je da ženama godine ne mogu ništa, te da je sve stvar energije i dobre nege. Naime, pevačica ponosno gazi 5. deceniju, a na izgledu bi joj pozavidele i daleko mlađe devojke.

Jedna je od retkih pevačica koje su imale priliku da se pojave na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa III, a tom prilikom pokazala je da je van svake konkurencije. Haljina koju je nosila savršeno je istakla njene atribute, dok je u isto vreme bila veoma elegantna. Do izražaja je došla i njena lepota, a osmeh je govorio više od reči. Tako izgleda zadovoljna i ispunjena žena.

Nikol Šerzinger
Nikol Šerzingerfoto: Leon Neal / Shutterstock Editorial / Profimedia

Napomenućemo da je imala teško detinjstvo, živela je u bedi, a sama je uspela da se digne iz blata. Danas je jedna od najbogatijih pevačica koja je stekla milione.

Uprkos uspehu, nikad se nije razmetala, uvek je bila skromna i smerna, a ono po čemu je posebna jeste to što nije pala pod uticaj estetskih operacija, a i ako je nešto radila na sebi - to se ne primećuje.

Pevačica ima 45 godina, a uvek je vodila računa o svom izgledu. Mnogi se dive njenom izvajanom i zategnutom telu, a kada se skine u kupaći - svima zastane dah.

Nikol Šerzinger
Nikol Šerzingerfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Uvreženo je verovanje da lepe i zgodne žene nemaju sreće u ljubavi, a Nikol je donekle i dokazala tu tezu. Naime, poznato je da su je ljubavni partneri uvek varali. Iako je sada u srećnoj vezi sa bivšim igračem ragbija Tomom Evansom, koji ju je navodno i verio početkom jula prošle godine na Mikonosu, u prošlosti je imala velike krahove. Nikol je pre Toma bila tri godine vezi s teniserom Grigorom Dimitrovim o kojem je u početku imala samo reči hvale.

Međutim njihova veza, kako se pisalo, bila je daleko od idealne. Govorilo se da ju je nekoliko puta i prevario, a uz to, ona je htela brak dok Dimitrov nije bio spreman da se skrasi.

Nikol Šerzinger
Nikol Šerzingerfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre Bugarina, izašla je povređena iz sedmogodišnje veze s vozačem "Formule 1", Luisom Hamiltonom. Rastali su se jer mu ona nikada nije bila na vrhu prioriteta. Kap koja je prelila čašu bila je kada je jednom javno rekao da su mu automobili na prvom mestu:

"Automobili su moje bebe. Rekao sam jednom da će moja devojka morati da prihvati da mi je na drugom mestu, posle automobila", rekao je Hamilton.

1 / 7 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je prethodni partneri nisu poštovali Tom je oduševljen što je njegova.

"Osvojio sam džekpot", izjavio je Tom u jednom intervjuu, a kako i ne bi kada bi mnogi muškarci dali sve da su na njegovom mestu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs