EVO ŠTA TOKOM DANA JEDE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: U 6. deceniji ima telo kao devojka, a ne ide u teretanu

Šta tokom dana jede najlepša žena na svetu pitaju se mnogi, a Monika Beluči daje odgovor.

Lepi & Zdravi
18:14h Autor:
EVO ŠTA TOKOM DANA JEDE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: U 6. deceniji ima telo kao devojka, a ne ide u teretanu
Šta tokom dana jede najlepša žena na svetu, Foto: Profimedia

Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu koja je postala simbol seksepila. Lepa Italijanka gazi 6. deceniju, a uprkos tome redovno krasi razne editorijale svetskih magazina. Mnoge dame se pitaju čemu duguje takvo zanosno telo i čime se hrani.

Glumica neretko ističe da nije ljubitelj teretane i vežbanja, dok takođe voli "dobro da pojede". Međutim, često napravi presek, te ima poseban režim ishrane koji periodično praktikuje.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Ishrana Monike Beluči je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.

Prvi dan

Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba

Večera: zdela svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće

Drugi dan

Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema

Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba

Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata

Treći dan

Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp

Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira

Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem

Četvrti dan

Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira

Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine

Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće

1 / 7 Foto: Ed JONES / AFP / Profimedia

Peti dan

Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera

Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem

Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće

Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika, piše City Magazine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs