Najzgodnija pevačica nekada je imala ozbiljnu bolest: Jedva izvukla živu glavu, sada ima 45 godina i izgleda kao bomba

Poznata pevačica Nikol Šerzinger, koja važi za jednu od najzgodnijih na svetu, nekada je imala ozbiljni poremećaj ishrane.

Galerije
10:51h Autor:
1 / 16 Foto: Printscreen/ Instagram

Nikol Šerzinger se nikada ne stidi da pokaže svoju senzacionalnu figuru. Ona na svom Instagram profilu vrlo rado pokazuje svoje telo, što je učinila i juče.

Pokazala je takođe i svoju bogatu imovinu u golišavom izdanju dok se ona opuštala, dok je njen verenik Tom Evans, morao pored nje da uređuje bazen.

Brineta je svoju talasastu frizuru opustila preko ramena i odlučila se za blistavu šminku kako bi istakla svoj sjaj.

Pevačica Nikol Šerzinger članica nekadašnje grupe "Pussycat Dolls", važi za jednu od najlepših žena i deluje veoma zadovoljno izgledom, a nekada se borila s manjkom samopouzdanja i teškim poremećajem ishrane, rekla je pevačica u intervjuu za britanski "Kosmopolitan"

"Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi. S 14 godina sam počela da trčim. Usred noći sam izlazila iz kuće jer sam bila uverena da moram biti mršavija i da moje telo mora izgledati baš onako kako sam zamislila", rekla je pevačica.

Naime, Nikol je priznala da je pre nekoliko godina borila sa bulimijom, a iako je sada zdrava, bolest je ostavila trag.

"Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Veliki deo toga događao se u vreme kada sam bila u grupi "Pussycat Dolls", rekla je pevačica i dodala: "Imam mnogo obožavatelja i nisam htela to javno tada da otkrijem jer me bilo sramota. Ali kada sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima."

Nikol Šerzinger
foto: AP

Ona je rekla da je nenormalno povraćala svakog dana nakon što bi jela, i da je to počelo da se odražava na njeno zdravlje gde je sve moglo da se završi i fatalno. No, uspela je da se izbori sa time i sada važi za jednu od najzgodnijih pevačica na svetu.

Kako važi za jednu od najlepših i negovanijih poznatih dama, otkrila je i koji "tajni sastojak" koristi kako bi imala besprekoran ten i sjajnu kosu.

"Kokosovo ulje koristim za sve. Za lice, telo, mažem ga na krajeve kose. Čak ga koristim i umesto dezodoransa", rekla je Nikol, koja redovno trenira.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs