SLIČNOST JE NEVEROVATNA

OVO JE ĆERKA KOJU BORIS BEKER GODINAMA NIJE HTEO DA PRIZNA: Ona je plod petominutne afere i ništa više! (FOTO)

Legendarni nemački teniser Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, koji je juče proglašen krivim zbog utaje poreza iza sebe ima burnu prošlost. Između ostalog, veliku pažnju javnosti je privukla njegova afera sa manekenkom sa kojom je dobio ćerku Anu koji godinama nije želeo da prizna...

Star look
11:45h Autor:
OVO JE ĆERKA KOJU BORIS BEKER GODINAMA NIJE HTEO DA PRIZNA: Ona je plod petominutne afere i ništa više! (FOTO)
Foto: Profimedia

Naime, Ana nije plod velike ljubavi, već kako kaže Beker, petominutne afere s manekenkom Angelom Ermakovom. Manekenka je ostala trudna nakon jedne večere u londonskom restoranu "Nobuu". Ta afera je Borisa koštala njegovog braka s Barbarom Feltus, s kojom ima dvojicu sinova Nou i Eliasa.

Beker i njena majka Angela aferu su imali 2002. godine u londonskom restoranu "Nobuu". Teniser je navodno bio usamljen jer su mu prijatelji otkazali večeru, pa je odlučio to da nadoknadi na malo drugačiji način.

Par se u žaru strasti ima s**s na stepenicama restorana. Osvajač "Wimbledona" o tom događaju je rekao: "Ne znam je li toalet bolje mesto, ali mi smo se s*****i na stepenicama. Mediji su preneli kako smo imali odnos na stoćicu u toaletu, a njega uopšte nije bilo tamo". Beker je dodao i kako to nije bila afera već s**s od pet minuta.

Rezultat te avanture bio je taj da je Bekeru propao prvi brak s nemačkom lepoticom Barbarom Feltus. Iako, nije godinama želeo da prizna ćerku, nakon suđenja je ipak odlučio drugačije. On i manekenka Angela Ermakova odlučili da će imati zajedničko starateljstvo nad Anom.

Danas tvrdi da je sa Anom i njenom majkom u dobrim odnosima kao i da pokušava da izgradi bolje odnose.

Danas, 21-godišnja Ana ide stopama svoje majke, pa već osvaja modne piste. Već s 14 godina znala je da želi da bude model.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs