DŽORDŽ KLUNI UHVAĆEN U STRASNOM POLJUPCU SA KOLEGINICOM: Ona blista nakon razvoda, a on nikad nije bio mršaviji

Pojavio se novi par u Holivudu, barem za potrebe snimanja filma, iako se ona razvodi, glumac je idalje u srećnom braku

Celebrities
DŽORDŽ KLUNI UHVAĆEN U STRASNOM POLJUPCU SA KOLEGINICOM: Ona blista nakon razvoda, a on nikad nije bio mršaviji
Foto: Raw/Mega / Goff Photos / Profimedia

Proslavljeni glumac, redatelj i producent Džordž Kluni neumoran je i ne staje ni na pragu 63. rođendana, pa tako trenutno u Velikoj Britaniji snima film "Džej Keli". U ovom filmskom ostvarenju, našli su se čak tri oskarovca, među kojima su Džordž Kluni i Adam Sendler.

Prve fotografije sa snimanja prikazuju glumca u begu kroz šumu, te njegov poljubac s koleginicom Islom Fišer, koja privatno upravo prolazi kroz razvod braka sa Sašom Baronom Koenom.

Džordž Kluni
foto: Raw/Mega / Goff Photos / Profimedia

Naime glumački par je razvod obelodanio na neobičan način, izjavom koja je propraćena njihovim bizarnim stajlingom u odeći za tenis: „Posle dugog teniskog meča koji traje više od 20 godina, konačno odlažemo rekete. 2023. zajedno smo podneli zahtev za okončanje našeg braka. Uvek smo davali prioritet našoj privatnosti i u privatnosti radimo na ovoj promeni. Zauvek delimo našu odanost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću.“

Saša Baron Koen
foto: Profimedia

I dok se Saša susreće sa tužbom koju je protiv njega pokrenula glumica Rebel Vilson, a odnosi se na navodno seksualno uznemiravanje koje je doživela od strane kolege tokom snimanja komedije Braća Grimsbi iz 2016.godine. Njegova bivša žena izgleda odlično podnosi rastanak. Radi punom parom, nasmejena je i deluje srećno, što se za njenog bivšeg ne može reći.

Ipak njen sadašnji partner na velikom platnu Džordž Kluni po mišljenju mnogih jako lepo stari, jer životna zrelost doprinosi njegovoj opuštenosti i šarmu, ali nove fotografije su mnoge zabrinule, budući da glumac na njima deluje premršavo i iscrpljeno.

Džordž Kluni
foto: Raw/Mega / Goff Photos / Profimedia

Međutim svi koji ga poznaju tvrde da se u takvo stanje doveo namerno, pripremajući se predano za ovu ulogu, stoga pravog razloga za brigu izgleda da ipak nema.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs