NAŠ ČUVENI PEVAČ IMAO JE INTIMNE ODNOSE S 2 DEVOJKE KOJE JE RAZMENJIVAO SA ŠOFEROM "Bio je dobar, a nesrećno je završio"

Toma Zdravković menjao je devojke sa šoferom, otkrio je jednom prilikom čuveni kompozitor.

Celebrities
NAŠ ČUVENI PEVAČ IMAO JE INTIMNE ODNOSE S 2 DEVOJKE KOJE JE RAZMENJIVAO SA ŠOFEROM "Bio je dobar, a nesrećno je završio"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Toma Zdravković ostao je upamćen kao jedan od najboljih pevača, prema čijoj životnoj priči je snimljen film. Bio je pevač sa najmoćnijim vokalom, boem i čovek sa dušom.

Prijatelji ga se i danas sećaju evocirajući uspomene, a jedan od njih je čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar.

Milutin Popović Zahar
foto: PrintscreenJutjub/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Naime, gostujući u emisiji "Ispovest" otkrio je detalje druženja sa njim, ali i ispričao anegdotu za koju mu je Toma "pripretio" da nikada ne ispriča. Na početku priče o legendarnom boemu rekao je da je film Dragana Bjelogrlića s Milanom Marićem "falsifikat" u smislu pevačevih osobina i nekih delova biografije.

Otkrio je da Toma nije umeo sa ženama, a onda ispričao i "zabranjenu priču" kako bi to dokazao:

Toma Zdravković
foto: Printscreen/youtube/Toma Zdravković

"Jednom mi je pričao, 'Zahare da ti kažem ti si nezgodan tip, ako ovo budeš pričao izgubićeš druga. Imao sam šofera, ružnog glavonju, dva metra visokog, ja pokupim devojčicu koja sluša moje pesme i aplaudira mi, i ona povede jednu drugaricu da pravi društvo mom šoferu. Ja krenem sa ovom mojom u krevet, a ona ništa, ne pušta glasa, a ova se drekenja kod šofera, ja kažem ne valja ova moja, da promenimo cure, sad se ona moja drekenja kod šofera, a ova ćuti", ispričao je Zahar i nastavio:

"I onda me pita kakvu poruku izvlačim od toga, a ja mu kažem 'da ne mogu da izvučem nijednu poruku osim toga da je najbolje da samo peva'. Onda on mene gađa vinskom čašom. Bio je zanimljiv čovek i duhovit, ali nesrećno je završio", rekao je Zahar.

(Stil/ Nova/ Mondo)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs