PRODAVALA VEŠ NA TEZGI, NJENI ZBOG SKANDALA HTELI DA JE SE ODREKNU, SAD ZA DAN UZME 15.000 €: Pevačica opet sve ŠOKIRALA

Nadica Ademov je u blagoslovenom stanju i čeka devojčicu! Iako sad uživa u mirnim ljubavnim vodama, pre nekoliko godina se našla u centru afere!

Celebrities
10:35h Autor:
PRODAVALA VEŠ NA TEZGI, NJENI ZBOG SKANDALA HTELI DA JE SE ODREKNU, SAD ZA DAN UZME 15.000 €: Pevačica opet sve ŠOKIRALA
Naša pevačica koja je imala buran život je u drugom stanju, Foto: Printscreen Youtube - Studio Elite PRO

Jedna od najpopularniji mladih pevačica Nadica Ademov, već ima nadimak "kraljica bakšiša", ali njen put do uspeha nije bio uopšte lak. Posle mnogo rada i truda, sada živi bajku! Naime, sve je iznenadila objavom da je u drugom stanju i da uskoro postaje mama devojčice. Ponosni tata Damir, za koga se spekuliše da je milioner, ne krije radost što uskoro postaje tata.

Pre nekoliko dana organizovali su slavlje za najbliže prijatelje na kom su otkrili po bebe, a Nadica od uzbuđenja nije mogla da zaustavi suze.

Nadica Ademov
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Jedva te čekamo princezo, najsrećnija sam na svetu - napisala je Nadica na svom profilu na Instagramu.

Sa druge strane, priznaje da je očekivala da bude dečak, međutim, unutrašnji osećaj je prevario.

- U šoku sam i pod utiskom. Do poslednjeg momenta sam mislila da je dečak. Zaista, bila sam ubeđena. Ali, najbitnije je da je živo i zdtavo. Zaista sam presrećna. Prvo mi je dete i jedva ga čekam. Ovo je najlepše što jedna devojka može da doživi.

Uveliko radi na novom albumu i kaže da će prisutna na sceni dokle god joj drugo stanje bude dozvoljavalo.

- Sve zavisi, nisu sve trudnoće iste, ali ja ću raditi dokle god se budem dobro osećala.

U detinjstu joj nije bilo lako

Nadica Ademov sada je jedna od najtraženijih pevačica i zvezda romskih svadbi, a samo za jedan nastup zaradi ogroman novac! Međutim, pre nego što je počela da postiže velike uspehe u muzičkom svetu, za život je zarađivala prodajući gaće i čarape na pijaci.

- Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape. Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvek je imala posla - otkrio je jednom prilikom izvor blizak pevačici za „Scandal".

Vlasnica specifičnog glasa se vrlo brzo izborila za svoje mesto na estradi, te je ne tako davno u javnosti isplivao snimak na kojem se vidi da pevačica za nekoliko minuta uzima 2.000 evra.

Takmičenje "Zvezde Granda" bilo joj je velika odskočna daska, gde je pobrala sve simpatije i pohvale stručnog žirija, čak i pre punoletstva proglasili su je „kraljicom romskih svadbi“. Nadica nije krila da je za jedno veče u Beču uspela da zaradi 15. 000 evra. Kako atmosferu dovodi do usijanja gde god da peva, mesecima unapred je zauzeta.

Ljubavna afera sa dosta starijim muškarcem

Šarmu Nadice Ademov nije odloleo ni Brenin sin Stefan Živojinović, te su bili u kratkoj romansi 2016. godine, ali vrlo brzo je došlo do razlaza.

Sa druge strane, veliku prašinu u medijima je podigla njena veza sa 19 godina starijim klavijaturistom iz Beča, koji iz prethodnog braka ima troje dece. Nadica je bila sprema čak i da mu izgovori sudbonosno "da", iako se njena porodica svemu tome protivila, toliko su bili ljuti i ogorčeni, da su hteli i da je se odreknu, jer su smatrali da to nije dobra budućnost za nju.

Međutim, mesec dana pred svadbu, on je uhapšen na aerodromu u Rimu po poternici austrijskih vlasti. Nakon ove burne ljubavi pevačica je krajem novembra prošle godine proslavila rođendan i pokazala dečka Damira, za kojeg kruže glasine da je bogataš. Trudi se već duže vreme da svoj privatni život čuva od svetla reflekora, a ističe da se nikad nije lepše osećala i da uživa sa svojim parternom, sa kojim bi uskoro trebalo da stane na ludi kamen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs