SAZNAJTE VIŠE

KADA SU SE NJIHOVE ŽENE RODILE, ONI SU UVELIKO BILI SEDI: 43 godine mlađa žena pored njega izgleda kao da mu je UNUKA

U Holivudu nije neobično da postoje parovi između kojih je velika razlika u godinama, ali to mislimo kada kažemo 15-tak godina, a ne recimo - 43?!

Vip priča
Autor:
KADA SU SE NJIHOVE ŽENE RODILE, ONI SU UVELIKO BILI SEDI: 43 godine mlađa žena pored njega izgleda kao da mu je UNUKA
Mel Gibson, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok neki tvrde da su godine samo broj, ove veze često izazivaju kontroverze u javnosti.

Donosimo vam najkontraverznije parove u Holivudu kada je u pitanju razlika u godinama, i zašto se za neke misli da su oženili svoje ćerke, a možda i unuke.

Džef Goldblum i Emili Livingston — 30 godina razlike

Džef Goldblum
foto: Profimedia

Neodoljivi glumac i njegova izabranica su se upoznali 2011. godine, a veridbu su objavili u julu 2014. Venčali su se u renomiranom hotelu "Chateau Marmont" u Los Anđelesu 8. novembra 2014. Ovo je bio prvi brak za Emili Livingston, a treći za Džefa Goldbluma, koji je ranije bio oženjen Patrišom Gaul i Đinom Dejvis. U braku su dobili dvoje dece.

Bili Džoel i Aleksis Roderik — 33 godine razlike

Godine 2015. Bili Džoel, poznati pevač, i Aleksis Roderik, njegova četvrta supruga, razmenili su zavete na svadbenoj ceremoniji koja je održana u njegovoj rezidenciji na Long Ajlendu. Dobili su ćerku Delu Rose, iste godine kada su se venčali, i drugu ćerku Remi En 2017.

Stiven Tajler i Ejmi Preston — 39 godina razlike

Stiven Tajler
foto: Profimedia

Stiven Tajler i Ejmi Preston su u srećnoj vezi. Preston je u početku radila kao lični asistent za Tajlera, frontmena svetski poznatog benda "Aerosmith", ali je par objavio svoju vezu tek 2016. godine.

Nikolas Kejdž i Riko Šibata — 31 godina razlike

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

Glumac je svoju petu suprugu Riko Šibatu upoznao u Japanu, a svoju vezu su objavili u januaru 2020. Nikolas Kejdž je zaprosio Šibatu preko video poziva i poslao joj verenički prsten preko FedEks-a. Venčali su se u Las Vegasu 16. februara 2021. U septembru 2022. postali su roditelji ćerke Avgust Frančeske.

Roni Vud i Seli Hamfris — 31 godina razlike

Godine 2012. gitarista Rolingstonsa se venčao sa Seli Hamfris, koja je 31 godinu mlađa od njega. Par je dobio ćerke bliznakinje neposredno pre Ronijevog šezdeset devetog rođendana. „ Možda sam ja malo starija, a on malo mlađi u duši“, rekla je Hamfris o njihovoj razlici u godinama.

Mik Džeger i Melani Hamrik — 43 godine razlike

Mik Džeger, Melani Hemrik, Mik Džeger i Melani Hemrik
foto: Profimedia

Mik Džeger i Melani Hemrik, ozloglašeni par, zajedno su od 2014. Rok zvezdi i profesionalnoj balerini ne smeta razlika u godinama, a 2016. su dobili sina Deveroa Oktavijana Bazila Džegera.

Mel Gibson and Rosalinda Ros — 35 godine razlike

Mel Gibson, Rozalind Ros
foto: Reuters / Jeanpaul Pelissier

Mel Gibson i Rosalind Ros su u vezi od 2015. godine i imaju jedno dete. Zbog velike razlike u godinama između njih, par se godinama suočavao sa nekim kritikama. Međutim, Gibson je u intervjuu izjavio: „Što se tiče godina i veza, to je samo broj. Ona je odrasla i kopamo se. To može da izazove problem i da se plašite zbog ovih stvari, ali odlično funkcioniše. Ona je zaista posebna osoba.”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs