KEJT MIDLTON POKAZALA ŠTA ZNAČI KAD JE ŽENA ZA SVE SPOSOBNA: Jednim potezom oduševila je javnost i podržala Evroviziju

Kejt Midlton oduševila javnost sviranjem klavira i time pokazla da je žena koja je sposobna za sve.

Celebrities
22:26h Autor:
KEJT MIDLTON POKAZALA ŠTA ZNAČI KAD JE ŽENA ZA SVE SPOSOBNA: Jednim potezom oduševila je javnost i podržala Evroviziju
Kejt Midlton oduševila javnost sviranjem klavira, Foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton učestvovala je u uvodnoj sekvenci dugo očekivanog finala Evrovizije i oduševila javnost svojim pojavljivanjem. Za Veliko finale, princeza od Velsa pridružila se mnoštvu izvođača za uvodnu špicu.

U njemu su prošlogodišnji šampioni, Kaluški orkestar, koji izvode svoju pobedničku pesmu Stefaniju sa metro stanice Majdan Nezaležnosti u srcu Kijeva, u Ukrajini.

Grupi se iz Velike Britanije pridružuju i brojne britanske ikone, uključujući princezu Kejt, Endru Lojda Vebera, Sema Rajdera, gospođu Benks, Balet Blek, Bolt Strings i Džosa Stouna.

Princezin doprinos filmu uključivao je kratku, instrumentalnu klavirsku izvedbu, koju su kreirali Džo Prajs i Kojo Semjuel, a snimljena je ranije ovog meseca. Njen kratki segment snimljen je u zamku u Vindzoru.

Kejt je izgledala prelepo u kraljevskoj plavoj haljini na jedno rame dok je nastupala na klaviru. Ovom prilikom još jednom je svetu pokazala zbog čega je dostojna kraljevske porodice, kao i da je spremna da se snađe u svakoj prilici.

Kejt Midlton
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Nije prvi put da Kejt impresionira javnost svojim umećem za klavirom. U decembru 2021. iznenadila je fanove prelepim klavirskim nastupom na svom koncertu.

Javnost je oduševljena njenim postupkopkom, a čini se da joj je ovaj potez doneo još jedan plus.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kejt Midlton