KEJT MIDLTON JE NOĆNA MORA SVAKE SNAJKE: Ono što ona radi da bi sačuvala brak i porodicu, malo koja žena može i hoće

Kejt Midlton ovih dana prati u stopu princa Vilijama kako se zahuktavaju pripreme za krunisanje kralja Čarlsa

Galerije
Autor:
1 / 8 Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton je ovih dana oličenje posvećene žene, majke, princeze i samim time što je tako savršena ona predstavlja noćnu moru za svaku snajku na planeti, jer ko može nadmašiti to savršenstvo?

Kako se bliži krunisanje kralja Čarlsa, Kejt Midlton postaje sve savršenija i savršenija.

Ona je večito nasmejana, odmerena, uslužna, uvek pristupačna i revnosno obavlja sve svoje dužnosti bez ijednog skandala. Ona je sve ono što Megan Markl nije i što nije mogla ni da zamisli da će biti.

Kada je kralj zatražio da se više štedi, Kejt je brzinom munje reciklirala sve svoje odevne komade. Tako se i ovaj put pojavila u crvenom kaputu kojeg je nosila 2016. godine, a koji je tada iznosio oko 1.500 evra, što je za kraljevsku porodicu i tada i sada samo sitnica. Ali kada je kralj rekao da se štedi Kejt je to poslušala bez pogovora.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Dok izvori bliski kraljevskoj porodici odgovorno tvrde kako Vilijam ima ljubavnicu, Kejt ne dopušta da se nezadovoljstvo ili sumnja vide na njenom licu. Na godišnjicu braka, ona nasmejana pozira pored Vilijama i to na biciklu - bajka!

Kejt je ovih dana i najpouzdaniji član kraljevske porodice - ona je tu da dočeka zvanice iz celog sveta, da ih animira i provede kroz ceo događaj. Pa kome još to može poći za rukom tako savršeno? Nikome, osim Kejt Midlton, ženi koja je rođena da bude to što jeste - princeza!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs