NA KRUNISANJU ČARLSA III DOŠLA SVETSKA ELITA, ALI SVI SU GLEDALI SAMO U NJU: Pokazala na delu zašto je smatraju BOGINJOM

Kralj Velike Britanije Čarls III zvanično je preuzeo krunu 6. maja, a istorijski događaj je pratilo na desetine hiljada ljudi.

Galerije
00:25h Autor:
1 / 11 Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Desetine hiljada ljudi pratili su krunisanje kralja Čarlsa III, koji je najduže proveo na mestu prestolonaslednika, dok je njegova majka kraljica Elizabeta II bila jedna od najdugovečnijih vladara na svetu. Velika Birtanija je danima najavljivala istorijski događaj, koji je prilično modernizovan.

Pristalice kraljevske pozdravljale su Čarlsa i Kamilu u nepregledoj povorci, a u opatiji su ih dočekali svetski čelnici, premijeri zemalja, predstavnici stranih monarhija i članovi kraljevske porodice. Dok su muškarci uglavnom birali unifomne ili svedena crna odela, dame su se potrudile sa se pojave u najboljim izdanjima, pažljivo birajući elegantnu toaletu u skladu sa kodeksima oblačenja.

Kraljica Leticija
foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Međuim, kada se kraljica Leticija pojavila, zasenila je sve druge dame, potvrdivši da sa razlogom nosi titulu najstilizovanijih dama u kraljevskim porodicama širom sveta.

Naime, pojavila u elegantnom ružičastom kompletu i zablistala u Vestminsterskoj opatiji. Sandalama i torbicom je upotpunila stajling, a posebno ga je "začinila" detaljem na glavi. Na krunisanje je stigla u pratnji supruga Felipea VI i bili su jedan od najzapaženijih parova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs