KRUNISALI LJUBAV BRAKOM

JAKO JE HTELA DA BUDE MODEL, A SLAVU DOBILA ZBOG VEZE S 30 GODINA STARIJIM: Zbog nje je najlepša glumica ostala bez muža

Manekenka Tina Kunaki, koju krasi nesvakidašnja lepota, ima vrlo zanimljivu životnu priču. A svi se i danas pitaju kako je uspela da "preotme" muža legendarnoj Moniki Beluči.

Celebrities
17:12h Autor:
JAKO JE HTELA DA BUDE MODEL, A SLAVU DOBILA ZBOG VEZE S 30 GODINA STARIJIM: Zbog nje je najlepša glumica ostala bez muža
Životna priča Tine Kunaki, Foto: Profimedia

Egzotičnu Tinu Kunaki sasvim slučajno su primetili predstavnici jedne kompanije, dok je surfovala na plaži, i ugovorili sa njom kasnije fotografisanje. To je bio prvi korak ove mlade dame u svetu modelinga i početak ostvarenja njenog sna da postane veoma uspešna manekenka. Nije ni slutila da će nekoliko godina kasnije osvojiti i bivšeg muža Monike Beluči, te tako pokrenuti haos u svetskim medijima.

Tina Kunaki
foto: Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Karijeru je gradila postepeno, prvo se pojavljivala u lokalnim reklamama. Potom je radila za brendove poput Roxy i Quicksilver, pre nego što se preselila u Madrid. S dolaskom u glavni grad Španije, Tina je postala deo agencije "Mad Management Model", međutim ubrzo se preselila u London. U britanskoj prestonici potpisala je ugovor sa "SUPA Model Management" i tada kreću njene velike kampanje.

Tamnoputa 25-godišnjakinja vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i izvajana figura. Snimivši nekoliko muzičkih spotova, Tinina popularnost je naglo porasla. A onda je kao bomba odjeknula vest da je otpočela vezu sa glumcem Vensanom Kaselom, bivšim suprugom najlepše žene sveta, po mišljenju mnogih.

Njen seksepil i egzotični izgled na prvi pogled je osvojio Kasela. Lepa manekenka 6 godina je u ljubavi sa francuskim šarmerom, a 2019. dobili su ćerku Amazoniju. Slavni par je zajedno od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici i to u trenutku kada je ona imala samo 19.

- Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje - otkrila je svojevremno Tina.

Tina Kunaki
foto: Profimedia/editorial images

Kako tvrdi, nije imala predstavu o kome se radi kada je upoznala Vensana. Naime, shvatila je da je reč o poznatoj ličnosti, tek kada su počeli da ih jure paparaco fotografi na svakom ćošku.

Od samog starta njihova veza izazivala je puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna u čijem je to zagrljaju završio slavni 56-godišnjak nakon razvoda od Monike Beluči.

Tina Kunaki
foto: Profimedia

Uprkos tome što je delovalo kao nemoguć zadatak pronaći ženu koja će šarmom nadmašiti Belučijevu, sve se češće mogu čuti komentari da je Tini to pošlo za rukom. Zanimljivo je da je i Kunaki , poput Monike - Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo.

Iako su mnogi smatrali da je mlada manekenka samo Kaselov hir zbog krize srednjih godine, ovaj par višegodišnjom skladnom vezom krunisanom ćerkicom to demantuje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Vensan uživa u lepoti svoje supruge, te mu ne smeta činjenica što Tina voli da objavljuje golišave fotke na svojim društvenim mrežama. Često joj ispod slika ostavlja komentare poput: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs