GLASINE KRUŽE GODINAMA

LEDI DI GA JE LUDO VOLELA, ON JE IZDAO NA NAJPODMUKLIJI NAČIN: Za njega svi veruju da je pravi otac PRINCA HARIJA

Princ Hari otkrio ko mu je pravi otac, kao i borjne šokantne detalje iz kraljevske porodice u svojoj knjizi, o kojoj bruji ceo svet.

Celebrities
16:21h Autor:
LEDI DI GA JE LUDO VOLELA, ON JE IZDAO NA NAJPODMUKLIJI NAČIN: Za njega svi veruju da je pravi otac PRINCA HARIJA
Princ Hari otkrio ko mu je pravi otac, Foto: Printscreen Youtube / The Telegraph

Memoari princa Harija su jedna od najbrže rasprodatih knjiga ikada! Naime, u njima je otkrio sve detalje iz života kraljevske porodice koji su godinama intrigirali javnost, a niko o tome nije govorio do sada. Tako se osvrnuo i na glasine da mu kralj Čarls, zapravo, nije biološko otac.

Prema pisanju stranih medija, u vreme kada je on začet, i Ledi Di i Čarls su imali ljubavne afere iza sebe, što je poslužilo kao odlična podloga za razna šuškanja o činjenici čiji je sin Hari. Celoj priči je doprinela i prinčeva sličnost sa Džejmsom Hjuitom, jednim od Dajaninih ljubavnika.

Džejms Hjuit
foto: Spartacus / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glasine su potekle nakon njihove posete jednoj psihijatrijskoj ustaniovi, gde je pacijent tvrdio da je pravi princ Čarls. Tada se kralj neslavno našalio i pokrenuo lavinu sumnji:

"Ko zna jesam li ja uopštee tvoj pravi otac? Možda je tvoj otac zaista u "Broadmooru" dragi moj sine" - rekao je tom prilikom kralj Čarls.

A ovu situaciju je u svojoj knjizi detaljno razjasnio princ Hari, gde je naveo sledeće:

"Tata je voleo da priča priče, a ovo je bila jedna od najboljih u njegovom repertoaru. Uvek bi završio sa naletom filozofiranja... Ko zna da li sam zaista princ od Velsa? Ko zna da li sam ja uopšte tvoj pravi otac?

Kralj Čarls III, Kamila Parker
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Smejao bi se i smejao, iako je to bila izuzetno neduhovita šala, s obzirom na glasine koje su tada kružile da je moj stvarni otac bio jedan od maminih bivših ljubavnika: major Džejms Hjuit. Jedan od uzroka ove glasine bila je plamena crvena kosa majora Hjuita, ali drugi uzrok je bio sadizam.

Nema veze što moja majka nije upoznala majora Hjuita dugo nakon mog rođenja", napisao je Hari.

Ko je Džejms Hujit?

Radi se o nekadašnjem časniku kraljevske konjice s kojim je Ledi Di mala aferu, a oboje su priznali da su bili zaljubljeni jedno u drugo.

- Da, obožavala sam ga. Da, bila sam zaljubljena u njega. Ali, razočarao me - rekla je princeza Diana u čuvenom intervjuu.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Sa druge strane, i Džejm je prizano da je bio mnogo zaljubljen u nju.

- Bilo se lako zaljubiti u nju, mislim da mi se to može oprostiti - priznao je i otkrio da je s Dianom bio u vezi od 1986. do 1991.

Njihova romansa je počela tako što su od Hjuita zatražili princezu poduči jahanju. Nekoliko meseci kasnije detalji njihove veze su procurili u medije, a 1994. je o njima objavljena i knjiga pod nazivom "Zaljubljena princeza".

Džejms Hjuit
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džejms je je kasnije otkrio i da je razmišljao o samoubistvu kada su raskinuli. Nije mogao izbeći ni pitanja o očinstvu, ali odlučno je odgovorio da u tome nema.

- Ja nisam Harijev otac. Kad smo se Dijana i ja upoznali, on je već bio beba -istakao je major.

Nakon princezine smrti, Hjuit je pokušao da proda svoju kolekciju pisama koje mu je slala Ledi Di i to za 10 miliona funti, što mu je uništilo već narušenu reputaciju. Prema pisanju britanskih medija danas živi s majkom i radi kao vrtlar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs