Verujete li i vi u to?

ŠOKANTNO OTKRIĆE PRINCA HARIJA: Tvrdi da je rođen samo ZBOG OVOG MORBIDNOG RAZLOGA

Naziv bombastičnih memoara princa Harija potiče od nadimka koji mu je dao otac kralj Čarls III kada se rodio, a u nastavku otkrivamo glavni razlog.

Šuška se
15:28h Autor:
ŠOKANTNO OTKRIĆE PRINCA HARIJA: Tvrdi da je rođen samo ZBOG OVOG MORBIDNOG RAZLOGA
Princ Hari tvrdi da je rođen da bi bio davalac rezervnih organa, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Imao sam 20 godina kada sam prvi put čuo priču o tome šta je tata navodno rekao mami na dan mog rođenja: 'Divno! Sada si mi dala naslednika i rezervu - moj posao je gotov.' Šala?", objasnio je vojvoda od Saseksa zašto se opredelio za ovaj naslov za svoju autobiografiju za ABC News.

Kroz svoje memoare, detaljno je opisao rivalstvo koje je imao sa princom Vilijamom. Između ostalog, vojvoda od Saseksa se prisetio kako je njegov brat imao veću, bolju sobu.

"Nikad nisam pitao zašto. Nije me bilo briga. Ali nisam ni morao da pitam. Dve godine stariji od mene, Vili je bio naslednik, dok sam ja bio rezervni igrač", napisao je princ Hari, a preneo ET.

Princ Hari, Princ Vilijam, princeza Dajana
foto: Profimedia

U drugom delu knjige, princ Hari je opisao navodnu tuču koju je imao sa princom Vilijamom, rekavši kako su se „svađali sve vreme kao mnoga braća i sestre“.

Tokom jednog posebno napetog incidenta, Hari tvrdio da ga je princ Vilijam zgrabio i oborio na pod. Kada je ustao, brat mu se rugao i terao ga da mu uzvrati ako sme.

Princ Hari nije smeo ni da ga takne, a razlog je više nego šokantan.

Princ Hari, Sahrana kraljice
foto: Profimedia

Prema izvoru iz Bakingemske palate, princ Vilijam je "besan" na princa Harija zbog iznošenja skandaloznih detalja o porodici, a jedna posebna tvrdnja je izazvala uzbunu u celoj kraljevskoj porodici.

Princ Hari, naime, tvrdi da je rođen da bude donor organa za princa Vilijama!

Knjiga princa Harija "Spare" pružila je mnogo zapanjujućih detalja o njegovom životu sa kraljevskom porodicom, ali ova tvrdnja je zaista šokantna.

Drugi sin kralja Čarlsa III i pokojne princeze Dajane tvrdi da je rođen da obezbedi rezervne organe za princa Vilijama.

"Bio sam senka, oslonac, deo plana B. Donet sam na svet u slučaju da se nešto desi Viliju".

Kasnije je dodao da je rođen da bi bio davalac rezervnih organa kao što su "bubreg, možda za transfuziju krvi, koštane srži“, prenosi New York Post.

Vojvoda od Saseksa otkrio je i kako njegov otac i brat nikada ne bi mogli da putuju zajedno avionom u slučaju nesreće.

Princ Vilijam, Princ Čarls
foto: Profimedia

„Ne sme postojati nikakva šansa da prvi i drugi u redu za tron budu izbrisani. Ali nikog nije bilo briga s kim sam ja putovao“, napisao je on.

Uoči objavljivanja knjige, pouzdani izvor iz kraljevske palate je za Mirror rekao:

Od Harijevog i Meganinog intervjua sa Oprom Vinfri tenzije između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i drugih članova kraljevske porodice su veoma visoke, jer se pokazalo da je mnogo toga što su rekli u najboljem slučaju nepouzdano. Sada postoji cunami straha među članovima kraljevske porodice zbog onog što je Hari napisao."

Kraljevska porodica je do sada ćutala o knjizi princa Harija, ali nema sumnje da su potreseni zbog mnogih, a posebno zbog ovog neverovatnog otkrića u „Spareu“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs