CECA ISKRENO

KAD SAM SE UDALA ZA ARKANA, SVANULO MI JE: Više nisam morala prstom da mrdnem!(FOTO/VIDEO)

Pevačica ne odgovara često na pitanja privatne prirode, ali ovoga puta je otvoreno progovorila o ćerki Anstasiji, unuku Željku i šta joj je donela udaja za Arkana.

Celebrities
17:01h Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ceca Ražnatović je na estradi već 35 godina, a iako se čini da se mnogo toga zna o njenom životu, ona uvek otkrije neki novi detalj koji sve iznenadi. Pred snimanje nove epizode emisije "Zvezde Granda" pevačica je govorila o svojoj ćerki Anastasiji, pomenula i pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, unuka koji nosi ime po dedi, te progovorila o prijateljstvima na estradi i karijeri, piše 24sedam.

O Anastasiji i njenom useljenju u novi stan sa dečkom

- Oni su pet godina zajedno, to je jedna potpuno prirodna situacija. Ugostila me je, naravno da jeste, ne mora da se uvek spremi, može to danas i da se naruči, mislim da današnje devojke praktikuju to jer imaju drugih obaveza, pogotovo žene koje su poslovne, kad da stignu da budu i uspešne kuvarice?

CECA RAŽNATOVIĆ: Pamtim gde sam pogrešila! Trudim se da takve greške više ne pravim!

Ceca sa unukom Željkom
Ceca sa unukom Željkom foto: Kurir / Damir Dervišagić

Udajom za Arkana sve se promenilo

- Ja sam kod moje mame morala sve da znam, kuvanje, pa i oko kuće, svega, ali kad sam se udala za Željka, svanulo mi je. Nisam morala ništa da radim.

Unuk je kruna njenog života

- Za unuka sam mnogo vezana, za koga da budem, to je potpuno prirodno, on mi je kruna života. Željko obožava muziku, pevam mu i igram, voli dečije pesmice, ali i "Pleši" (Vojaž).

Prijateljstva na estradi

- Privatno se ja družim sa kolegama, profesija ne uslovlja i prijateljstvo, ali postoje ljudi sa kojima sam privatno bliska. Svi dueti koje sam snimila su nastali iz prijateljstava.

Ponovo potkačila Milija

- Sve je Božija volja, ako treba pesma da me pronađe, ona će me pronaći. Nema šta tu da strahujem, to je prosto tako, ja verujem u to. Mislim da se ništa slučajno ne dešava. Ja sam se sukobljavala sa mojim bivšim saradnikom Milijem, koji tvrdi da je tvorac svega, ali dobro, svako govori o sebi. Ja mislim da je to sveto trojstvo - kompozicija, tekst i izvođač, sve je to usko povezano.

O čemu je sve pevačica pričala pogledajte u nastavku:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...