MALO KO IMA OVOLIKO SRCE: Nada Obrić je pobedila rak 4 puta, ali šta je uradila za ove devojčice je - SAMO ZA DIVLJENJE!

Ona je žena velikog srca, a to je jednim gesto posebno pokazala...

Celebrities
09:37h Autor:
MALO KO IMA OVOLIKO SRCE: Nada Obrić je pobedila rak 4 puta, ali šta je uradila za ove devojčice je - SAMO ZA DIVLJENJE!
Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Legendarna pevačica Nada Obrić iza sebe krije velike tajne, koje su tek nedavno izašle na površinu i dospele u javnost

Životna priča Nade Obrić je puna neobičnih situacija, lepih dešavanja, ali i skrivenih tajni od očiju javnosti. Ona je čak četeri puta pobedila rak. Dugo se nije znalo da je njena unuka Milena Radulović, a još manje je poznato da je ova velika zvezda uzela i odgajila dve devojčice koje su ostale bez majke.

Po rečima Jelene Trivan, Nada je njene dve drugarice Maju i Sašku privila uz svoje skute kada su ostale bez majke, te ih je odgajila i vaspitala i izvela na pravi put.

- O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve - otkrila je Jelena, koja je zajedno sa poćerkom pevačici poklonila sandale u emisiji "Magazin In".

- Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni - izjavila je Nada u emisiji i nije mogla da kontroliše suze.

Pevačica Nada Obrić otkrila je pre nekoliko godina da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala.

Nada je nedavno ispričala medijima koliko je ogorčena zbog činjenice da je ceo život radila, a da od penzije ne može da plati ni račune.

- Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu!(ironija: prim aut) Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako - izjavila je Nada Obrić.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs