Šta nam predstoji

Mesečni horoskop za jun: Ovnovi neće odoleti mlađoj osobi, Vagama preti gojaznost!

One reči koje smo nekada želeli da kažemo, ali su nas predrasude, strah od odbacivanja i neprihvatanja, sprečili, sada možemo s ponosom izgovoriti i verovati čvrsto u njih
Zanimljivosti
21:14h
Mesečni horoskop za jun: Ovnovi neće odoleti mlađoj osobi, Vagama preti gojaznost!
Foto: Shutterstock

Bez obzira koliko godina imamo, deo ličnosti uvek bi trebalo da ostane čist, radoznao i bezazlen kao dete. Početak juna 2015. obeležen je stelijumom Sunca, Marsa i Merkura u Blizancima, pa upućuje na čistotu misli, znatiželju deteta i stav prema životu kao da je igra. U delu Novog zaveta Isus kaže: "Pustite decu k meni, jer je takvih carstvo nebesko".

Kada odrastemo, više nismo deca, ali možemo da imamo detinju veru, maštu i viziju. One snove koje nikada nismo ostvarili, a deo su nas od kada postojimo i pri tome su čisti i lepi, sada možemo da ostvarimo. One reči koje smo nekada želeli da kažemo, ali su nas predrasude, strah od odbacivanja i neprihvatanja, sprečili, sada možemo s ponosom izgovoriti i verovati čvrsto u njih. Vragolasti Merkur poziva na lukavstvo, na šalu, na duhovitost i puno smeha, na otklanjanje straha smehom i radošću i kako se do trinasetog juna kreće retrogradno, na prisećanje kako smo to nekada radili.

U isto vreme, on je dubok i upućuje na našu misiju u životu, pa ako smo nekada i negde pogrešili u izborima, daje šansu da sada sve to ispravimo. Tako se mnogi studenti mogu sada predomisliti i izabrati grupu koju su želeli da upišu, a ne onu koju su im drugi savetovali. Mogu da nastanu sjajni projekti, da se neko uključi u pisanje, u naučni rad, jer je prosto oklnostima bio sprečen.Jedini oprez treba da imamo da zbog detinjastih grešaka, ne bismo izgubili dokumenta, ili imali manje nezgode na putu. Dakle, koncentracijom i posvećenošću, možemo imati uspešan i plodan period tokom ovog meseca.

Kakvi su u krevetu: Ovan kao grom, Strelac kao u luna parku!

Ovan

Strpljenje inače nije vaša vrlina, a vi ste poznati po brzim rečima i brzim mislima i delima. Često za vas kažu i da ste impulsivni i brzopleti. Sada ćete, naročito posle 13. juna imati toliko dobrih ideja da ih i pored najbolje organizacije, nećete uspeti sve realizovati. Ovaj priliv ideja, može pratiti rasejanost u onim običnim stvarima, koje su već postale rutinske, pa se može desiti da zaboravite da pozovete nekog ko vam je jako bitan, da zakasnite na sastanak, ili ne stignete na službeni put, a veća verovatnoća je da se to dešava tokom prvih trinaest dana meseca.

Posle 13. juna, mnogi Ovnovi neće odoleti šarmu mlade, ili mladolike osobe koja ih već dugo privlači. Moguće je da preko posla, ili kraćeg putovanja, uđu u vezu koja neće biti samo veza na kratke staze. Naročit oprez je potreban ako ste već u vezi, ili braku. Mogli biste se zaneti, pa dovesti u pitanje svoj brak. Mladi pripadnici znaka će imati sreće da najpoželjnija devojka u razredu, ili na fakultetu, ili najprivlačniji momak, obrati pažnju baš na njih. Kako to ne bi bilo samo za pohvalu, uđite u nešto dublje, samo ako imate slična interesovanja, ili stavove.

Kada ste pod stresom, osećate zategnutost mišića i celog tela. U ovom mesecu, želeći da sve postignete i sve šanse iskoristite, bićete pod tolikim stresom, da je to skoro fizički opipljivo.

Fatalne lepotice Zodijaka: Ovih 5 dama svet bacaju pod noge! Da li ste na spisku?

Bik

Drugo polje horoskopa ima značenje novca i vrednosti. Vi imate mogućnosti da tokom prve polovine meseca, naplatite neke stare dugove, da rešite stare finansijske probleme i da završite neko poglavlje vašeg posla i finansija koje vam i nije bilo mnogo prijatno. U drugoj polovini meseca, ukazuje se šansa da dobijete povećanje plate, jer ste dobro poslovali, da kupite neke željene mašine, ili uređaje za rad, da dobijete unapređenje koje vas privlači i plaši, istovremeno.

Venera u Lavu će, posle 6. juna od vas zahtevati da rešite problem u kući i da nađete balans kada je u pitanju sujeta, strah da ćete izgubiti voljenu osobu, ili nešto treće. Ne budite tvrdoglavi I ne insistirajte na detaljima, jer znak Blizanaca jeste promenljiv i njegova vladavina traje sve do 22. juna, pa je jako važno da budete fleksibilni i tolerantni. Nije važan način, važan je rezultat i ako vama dvoma znači nešto što je van standarda i pravila, slobodno to i učinite. Vi uvek ljubav doživljavate intenzivno, ali ste samim tim mnogo osetljiviji na bilo kakvo odbijanje od drugih ljudi oko vas. Budite zadovoljni što umete da volite, bez straha da više dajete u vezi.

Promena režima ishrane koja bi više bila bazirana na voću i povrću, svakako je dobra za vas. Pogotovo tokom ovog meseca, kada su pijace prepune svežeg voća i povrća.

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Blizanci

Blizanci su poznati po dobroj komunikaciji, a ovog meseca vi ćete biti diplomata, taktičar, osoba koja može da pomiri sve suprotnosti i sredi sve probleme koji već dugo tinjaju u vašem poslovnom okruženju. Za vreme retrogradnog Merkura, a to znači u prvih trinaest dana juna, vaš šef, ili kolega koji vam je naneo manju štetu, ili vas stavio u drugi plan, sada može uvideti da vas nije dobro procenio i biti potpuno na vašoj strani, pa vam čak ponuditi i bolji posao.

Oni koji su bili sami, možda nisu mogli da se odluče između više prilika i osoba, a vreme ne radi za njih. Tako, dragi Blizanci, prihvatite osobu koja na vas deluje umirujuće, sa kojom imate zajedničke teme i želje, a ne onu koja u vama budi bezumnu strast, jer vi jeste znak intelekta, a ne nagona. Moguće su zanimljive ljubavne priče koje će vas ispuniti osećajem da ste živi i da ste mnogo toga propustili, a da sad imate priliku da nadoknadite propušteno. Jedna osoba koja vas dugo posmatra će skupiti hrabrost i biti pored vas sve dok ne primetite koliko ste joj važni. Ako je rođena u znaku Lava ili Vage, bićete vrlo srećni i zadovoljni svojim izborom.

Mesec vaše vladavine predstavlja smenjivanje jednog godišnjeg ciklusa u drugi, zato iskoristite ovo super povoljno vreme da odbacite nezadovoljstvo kao staru haljinu.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

Rak

U vašem poslovanju ovog meseca kao da će dve planete igrati najveću ulogu u vašem balansiranju i dovođenju u ravnotežu, to su Merkur u Blizancima, koji se kreće vašim dvanaestim poljem, poljem koje može da vam stvori probleme i komplikacije, pa je još retrogradni i nešto što ste hteli da zaboravite, sada može da vam bude veći problem nego što ste očekivali. Sve je to ublaženo Venerom u vašem znaku, bar u prvih šest dana juna, a zatim prelazi u vašu kuću novca, zajedno sa Jupiterom i obećava vrlo stabilnu materijalnu situaciju.

Ako imate porodicu, znate kako je teško uskladiti potrebe različitih generacija. Čak i da ste mladi i živite sa roditeljima, imate isti problem. Različitost u osnovi ne treba da bude uzrok razmirica i sukoba, nego, baš naprotiv zanimljivost koja nas tera da živimo u skladu sa vremenom i da ispunjavamo svoj život učenjem o svim novinama koje nam život donosi. Ukoliko je vaš ljubavni život nekako čudan i nedefinisan u poslednjih nekoliko meseci, sada vam se nudi mogućnost da sve te nejasnoće u hodu rešite. Budite potpuno otvoreni i recite šta vas to duboko pogađa i smeta vam, jer samo tako ćete imati šansu da se uskladite i da nakupljeno nezadovoljstvo ne bude uzrok pucanja veze.

Tokom većeg dela meseca, već posle prve nedelje, bićete veoma izloženi virusima, a kako je uvek bolje sprečiti, nego lečiti, možda bi uzimanje nekog imunotonika bilo pravo rešenje za vas.

Šta nervira horoskopske znakove: Blizance loše vino, Vage seks na jednu noć!

Lav

Temeljni ste u poslu i niste od onih koji puno rizikuju, ali vas sada jako okupira neka pomalo rizična, a vrlo isplativa ideja koja vam može doneti željene zaokrete u karijeri i poslovanju. Možete optimistično da planirate, jer vas štiti već od 6. juna boravak Venere i Jupitera u vašem znaku. To za vas znači da konačno stižete tamo gde ste želeli da budete i da ispunjavate svoje zamisli sa velikom lakoćom. Mogućnosti da rešite svoj poslovni status su velike. Dobro je ako prihvatite posao koji vam bude ponuđen jer je on u ovom trenutku bolji za vas.

Ljubavni savet je da ne razvijete svoj ego i pomislite kako ste vi osoba oko koje i zbog koje se sve te emocije stvaraju, nego da ste srećni što ste se našli u pravo vreme na pravom mestu i što ste pored prave osobe. Nije dobro ni da budete razmetljivi u poklanjanju, jer kada se ciklusi smene i prilike budu drugačije, vaša voljena osoba to može da doživi kao neku vrasu hlađenja i odvajanja. Budite škrti u trošenju svoje zajedničke sreće i ljubomorno je čuvajte za trenutke kada ćete naići na probleme i iskušenja. Vašu ljubav zaokupira neki Strelac ili Ovan, a vi nikada niste ozbiljnije razmišljali o sudbonosnom da, prvom, ili ponovljenom medenom mesecu.

Ukoliko ste ikada imali problem sa varijabilnim krvnim pritiskom, može vas mučiti i ovog juna, naročito u danima kada budu nagli skokovi temperature.

Rimski ljubavni horoskop: Koji znak će upoznati srodnu dušu!

Devica

Bilo da ste student, ili priroda posla od vas zahteva umni rad i koncentraciju, bićete vrlo napeti i dekoncentrisani, zbog retrogradnog Merkura u Blizancima i vašem devetom polju, a u toku početka juna, taj uticaj će biti mnogo jači, nego u njegovoj drugoj polovini. Bilo bi zapravo odlično, ako biste vi mogli da isplanirate svoje aktivnosti tako da nađete vremena za odmor baš u junu, jer će juli, a naročito avgust biti poslovno mnogo ispunjeniji i dinamičniji meseci, koje je bolje iskoristiti na poslu.

Kada ste uznemireni, a bićete tokom juna, vaš partner je osoba koja može mnogo da učini za vas i da vam da polet koji ni ne sanjate. Nekada čak i reči ne moraju da iskažu suštinu, dovoljan je pogled. U vašem životu je dozrelo vreme da vaša veza, ili vaš brak sazri i dođe na jedan viši i bolji nivo. Sad možete imati mnogo novih ideja kako da sve bude toplije i sa više bliskosti. Mogu vas i dalje nervirati mešanje vaših, ili partnerovih roditelja, ili dečji prohtevi, ali ćete vi biti na istoj strani priče i jedno drugom biti odana podrška.

Veći deo meseca, zbog napora na poslu će biti ispunjen padom energije i mnogo puta ćete se osećati kao izduvan balon. Umor koji će tokom meseca biti gotovo hroničan, može vas zaista dovesti u situaciju da se zapitate šta to sa vašim zdravljem nije u redu, a treba vam samo odmor.

Kakva vam je porodica suđena: Horoskop otkriva osobine znakova kao partnera i dece!

Vaga

Što možete danas, ne ostavljajte za sutra. Znate vi to, ali su oko vas tako nesigurne prilike da nikako da se ustale vaši poslovi i da konačno rešite pitanja koja vas muče. Svako odlaganje do 13. juna, može toliko da zakomplikuje stvari i da osetite kao da se ceo svet urotio protiv vas. Budite spremni na beskrajna čekanja, kada su administrativni poslovi u pitanju. Budite hrabri i uđite u iste kancelarije jedno sto puta, dok situaciju ne rešite. Ako ste zaposleni u državnim institucijama, možete početi da razmišljate o započinjanju svog posla i odlasku odatle, a tokom perioda od 15. do 20. juna prijatelj vam može i konkretno pomoći sa tim.

Nakon velikih stvari koje su vam se dešavale tokom prethodnih nekoliko meseci, dolazi mesec u kome će sve biti mnogo jednostavnije i u kome ćete najzad imati onih pet minuta otvorenih razgovora koji vam mnogo trebaju. Sada, više nego ikada imate mogućnost da kažete i da utičete na one prepreke i na one događaje koji su vam se dugo činili van vaše kontrole. Moguće je da porodični konflikt koji vas muči neko vreme, sada bude rešen zahvaljujući iskrenoj pomoći i podršci nekog od vaših prijatelja.

Tokom većeg dela juna, imaćete mnogo problema sa stalnim osećajem gladi i biće vas prosto sramota koliko se ne možete najesti, a možete dobiti i par neželjenih kilograma.

Tri najgore osobine svakog horoskopskog znaka: Zbog ovoga vas ljudi ne podnose!

Škorpija

Mada najviše volite da sve uradite sami, sada će vam se činiti kao da baš ništa ne možete uraditi bez pomoći kolega, ili prijatelja. To uglavnom i jeste tačno, jer u vašoj kući posla boravi Merkur i čini vas sporijima dok bude išao svojim retrogradnim hodom. Posle 6. juna, kada Venera uđe u Lava, moguće je da dođete u priliku da započnete saradnju sa uticajnom i moćnom osobom koja će vam značajno pomoći da stvorite čvrste veze i uticaje u polju posla. Ako se bavite bilo kakvim poslom u vezi sa administracijom, tri puta proverite svaki dokument, jer su vrlo moguće greške i propusti.

Kažu, kada neko ima dovoljno samopouzdanja, nije sumnjičav, ili ljubomoran. To je možda tačno, ali kako da budete imuni na ljubomoru koja vas muči, dok ste svesni da poruke koje je vaš partner primio baš i nisu prijateljske, ili poslovne, a koje sasvim slučajno možete otkriti tokom prvih trinaest dana juna. Verovatno je to samo neki prolazan flert, jer godišnja vladavina Blizanaca donosi povećane mogućnosti za flertove koji nikada ne prerastu u nešto ozbiljnije. Možda ćete puštanjem vaše voljene osobe da sama shvati gde želi da bude, dobiti njenu potvrđenu vernost i naklonost.

Ukoliko ste pušač,bilo bi veoma dobro da nađete svoj način za odvikavanje od ove štetne navike. Moguće su i tegobe alergijskog tipa, ali ne moraju biti ni ukorenjene, niti ozbiljne.

Idealne ovce za šišanje: Tri najveće naivčine u horoskopu!

Strelac

Hod retrogradnog Merkura kroz opozitni znak Blizanaca, ćete možda vi najviše osetiti, jer je dodatna prepreka ka lakom poslovanju, Saturn koji se u retrogradnom hodu kreće kroz vaš znak, do 16. juna kada ponovo ulazi u znak Škorpije. Dakle, otvorite četvoro očiju i budite spremni da svaku situaciju završite na najbolji mogući način, dajte sve od sebe da uradite najbolje u svim detaljima, bilo kojim poslom da se bavite. Mnogi među vama, dragi optimistični Strelčevi, će imati utisak da ih prepreke i protivljenja testiraju i osećaće se prilično loše zbog toga.

I dalje se za vas Strelčeve, nebo ljubavi smeška i imaćete sigurnu luku u teškim vremenima. Vaša veza se produbljuje i vi možete imati samo lepe trenutke već posle 6. a naročito 16. juna. Moguće je da imate želju da ozvaničite svoju vezu, ili je podignete na viši nivo, odnosno upoznate porodice, ili napravite malo okupljanje sa svojim prijateljima i vašim partnerom. Vi ste u svemu intenzivni i ništa ne radite delimično, nego potpuno predano uživate u svemu što radite. Vaša veza i vaša ljubav je nešto što je najbliže idealnom za vaše pojmove.

Budite puni energije, zadovoljni što možete da vežbanjem, ili makar šetnjama usavršite svoju formu. Vama nikako ne prija da lenstvujete na kauču, ili fotelji.

Žene iz ugla astrologije: Koja dama se vezuje za ceo život, a koja nikada ne prašta prevaru?

Jarac

U vašoj kući posla će sve do pred kraj meseca, tačnije 22. juna boraviti Sunce, do 25. juna Mars, a Merkur tokom čitavog meseca. Prilike da se u poslu okušate i uradite čak i one poslove koji su vam izgledali kao nemoguća misija će biti, samo vi treba da je pravilno iskoristite. Neko od vaših mlađih kolega imaće veliku želju da ga primetite i da sa vama bude u istom timu. Nešto povoljniji rezultati su za sve koji se bave komunikacijama, sobraćajem, ili osiguranjem, kao i ako su zaposleni u poreskim ustanovama.

Teško je pratiti Jupitera i Veneru u vašem osmom polju, sa vladarem, Saturnom u dvanaestom, jer uvek donosi sumnje, neizvesnost, strahove, a i ljubomoru. Pitanje je da li je ona ikada opravdana. Nije, ali može zaista da vas muči većim delom meseca juna, tačnije između 6. i 25. juna. Budite spremni da prihvatite da je kolega, ili koleginica s posla baš to i da nema ništa između te osobe i vašeg partnera. Neke sumnje iz prošlosti mogu probuditi snažnu teskobu u vama, ali svi koji žive u prošlosti, ili u budućnosti, propuštaju sadašnjost, pa i vi.

Kada imate mnogo posla, vi zaboravite da jedete. Hranite se gde i čime stignete, a pad energije i imuniteta je jasan pokazatelj da nešto nije u redu.

U čemu leži vaša snaga, koje su vam mane: Kineski horoskop otkriva!

Vodolija

Posle 6. juna, kada Venera uđe u opozitan znak, možete postati vlasnik važnog ugovora koji ste veoma dugo priželjkivali. Ni slučajno ne budite opušteni, jer vas već od 25. očekuje neka provera, ili vrednovanje načina na koji radite. Velika pažnja će biti potrebna da ne napravite ni jedan propust, jer Merkur samouvereno hoda vašim petim poljem pa vam daje osećaj lakoće, lepršavosti, a i preteranu opuštenost. Samo malo više povezivanja vaše kreativnosti, sa odgovornošću i biće to mesec sjajnih rezultata.

Već neko vreme vi ste u stabilnoj vezi, ali vaša voljena osoba kao da pomalo gubi strpljenje, očekujući od vas da napravite sledeći korak. Nije vreme za kalkulisanje i oklevanje i vi to jasno osećate. Od 6. juna, kada se Venera pridruži Jupiteru, bićete veoma srećni što imate pravu osobu pored sebe, ali i svesni njenih očekivanja od vas. Uslov da podignete svoju vezu na viši i lepši nivo, nikako nije dužina vaše veze, ili braka. Tako će ovaj uticaj osetiti svi, bez obzira kojoj generaciji pripadali. Moguće je da upoznate osobu koja će promeniti vaše stavove o braku, ili ljubavi, naravno, u smeru za.

Kako ste vi osoba koja ne podnosi baš najbolje ekstremnije temperature, a sve su prilike da će temperature biti prilično visoke, bar pijte dovoljno tečnosti i spavajte dovoljno, jer kombinacija toplote i neispavanosti, može vas potpuno onesposobiti.

Veštine i sudbina zapisane u datumu rođenja: Numerologija savetuje šta treba da radite!

Ribe

Kako će na nebu tokom juna biti čak tri planete u vašoj kući porodice, nećete biti baš opušteni, jer će vreme za obavljanje i usklađivanje svih vaših i porodičnih obaveza, biti nešto što će vam hronično nedostajati. Ovo će naročito osetiti oni koji zbog posla često putuju, a nekako će srazmerno vašim poslovnim putovanjima, rasti i potrebe vaše porodice. Morate napraviti dobru organizaciju i naučiti da kažete ne, jer je ovo mesec u kome ćete zbog dva benefika u vašoj kući posla, već posle 6. juna, moći da dobijete stabilan posao, unapređenje, ali i više novca.

U vreme kada većina ljudi dovodi u pitanje iskrenost osećanja osoba koje sreću kao potencijalne partnere, vi kao da ste poslednji romantik na ovom svetu koji veruje da ljubav postoji u onom obliku kakav je u knjigama, ili filmovima. Bićete malo zaneseni, jer ćete osetiti intenzivniju seksualnu privlačnost, zbog koje ćete idealizovati osobu koja je pokreće već posle 6. juna. Krajem meseca, posle 25. juna, sve će izgledati gotovo idealno, osim nedostatka vremena da uživate u tome.

Kada je retrogradni Merkur u ne baš harmoničnom aspektu sa vašim znakom, moguće su veoma neuobičajene povrede, a kako vaš znak predstavlja noge, tačnije stopala, pazite kako gazite, naročito dok jurite gradski prevoz, taksi, ili jurcate kroz gužvu, krećući se brzinom muve bez glave.

Broj bogatstva i posla: Numerologija otkriva da li vam ime donosi novac!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs