PILEĆA ČORBA KOJA KREPI TELO: Kremasta i zdrava, kao iz bakine kuhinje

Svako od nas ima jaku želju da se hrani zdravo i da svojoj porodici priprema balansirane obroke koji će im dati sve potrebne vitamine i minerale, a pri tome ugrejati stomak i nahraniti sva čula

Za ukusnije trenutke
Autor:
PILEĆA ČORBA KOJA KREPI TELO: Kremasta i zdrava, kao iz bakine kuhinje
Kako se sprema pileća krem čorba?, Foto: Shutterstock

Jedan do tih “svemoćnih” obroka je i pileća supa spremljena po posebnoj recepturi. Da biste dobili kremastu pileću supu, sve što treba da uradite je da joj dodate Moja Kravica pavlaku za kuvanje.

Potrebni sastojci:

Priprema: U lonac stavite da se dinsta crni luk. Dodajte mu seckanu šargarepu, paškanat i krompir, a potom i pileće meso. Nalijte vodu u lonac i ostavite da se sve kuva oko pola sata na srednjoj temperaturi.

Iz lonca izvadite meso, očistite ga od kostiju i sitno iseckajte.

Štapnim mikserom izmiksajte sadržaj lonca, a potom dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje. Vratite u lonac meso, ali i sitno seckan peršun. Dodajte so i biber i ostavite da supa vri još 5 minuta. Poslužite toplo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs