Jedan do tih “svemoćnih” obroka je i pileća supa spremljena po posebnoj recepturi. Da biste dobili kremastu pileću supu, sve što treba da uradite je da joj dodate Moja Kravica pavlaku za kuvanje.
Potrebni sastojci:
- 2 pileća bataka i karabataka
- 1 glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 2 paškanata
- 2 krompira
- Moja Kravica pavlaka za kuvanje 400 mlso i biber
- veza svežeg peršuna
Priprema: U lonac stavite da se dinsta crni luk. Dodajte mu seckanu šargarepu, paškanat i krompir, a potom i pileće meso. Nalijte vodu u lonac i ostavite da se sve kuva oko pola sata na srednjoj temperaturi.
Iz lonca izvadite meso, očistite ga od kostiju i sitno iseckajte.
Štapnim mikserom izmiksajte sadržaj lonca, a potom dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje. Vratite u lonac meso, ali i sitno seckan peršun. Dodajte so i biber i ostavite da supa vri još 5 minuta. Poslužite toplo.