EGZOTIKA U DOMAĆOJ KUHINJI: Celer u celeru je čorbica koju morate da servirate svojim ukućanima

Ukoliko ste željni egzotičnih jela, a opet ne želite mnogo da eksperimentišete sa ukusima isprobajte ovaj neobični recept za potaž od celera

Za ukusnije trenutke
11:16h Autor:
EGZOTIKA U DOMAĆOJ KUHINJI: Celer u celeru je čorbica koju morate da servirate svojim ukućanima
Foto: Promo

Potaž od celera možete poslužiti na sasvim neobičan način koji će oduševiti vaše ukućane, s tim što će dobiti omiljenu krem čorbicu serviranu na egzotičan način. Celer u celeru je onaj kec u rukavu kojem ćete se rado vraćati.

Potrebno:

  • 1 celer
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 pavlaka za kuvanje Moja kravica
  • So i biber
  • Seckan peršunov list

Priprema: Celer očistiti i iseći mu vrh, a zatim ga izdubiti. Sredinu koju ste izdubili propržite sa lukom u šerpici, a potom naliti vodom i ostaviti da se kuva. Kada se čorbica skuva, izblendajte je sa štapnim mikserom pa joj dodajte začine. Pavlaku za kuvanje Moja kravica umutiti u posebnoj činiji. Nakon što je čorbica kuvana možete je servirati u izdubljen celer, a kao dekoraciju stavite prstohvat seckanog peršuna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs