Tako treba

Pevačica oduševila žene: Dobila kritike da se ugojila, pa svima zapušila usta! (FOTO)

Svojim javnim stavom prema standardima lepote Pink je oduševila milione žena
Vip priča
10:40h Autor:
Pevačica oduševila žene: Dobila kritike da se ugojila, pa svima zapušila usta! (FOTO)
Foto: Profimedia, Emiley Schweich / Everett Collection

Američka pevačica Pink nedavno je nabacila nekoliko kilograma, ali se toga uopšte ne stidi i baš je briga za tuđe mišljenje.

Međutim, fotografije i neprimereni naslovi u tabloidima naterali su je da javno progovori, a svojim stavom pevačica je oduševila milione žena!

Da, ovo je moje telo i ponosim se njime - Hrabra žena oduševila svet! (FOTO)

Poznata po britkom jeziku i direktnim odgovorima, pevačica je sve što misli napisala na društvenoj mreži Tviter:

"Iz vaših komenatara vidim da su mnogi zabrinuti za moju kilažu. Mislite na fotografiju od prošle, humanitarne večeri za podršku obolelima od raka, gde sam bila da bih podržala dragu prijateljicu Megi Dinom. Ona je dobila nagradu za trud i neverovatan doprinos u oblasti lečenja raka. Ali, nažalost, izgleda da je nekima moja težina mnogo važnija. Iako na fotografiji haljina ne izgleda lepo kao u mojoj kuhinji, ja sam se osećala vrlo lepo. Tačnije, prelepo. Zato, dragi moji zabrinuti ljudi, ne brinite za mene. Ni ja ne brinem za mene. A ni za vas. Ja sam savršeno dobro, savršeno srećna, a moje zdravo, pohotno, ludo i jako telo zaslužilo je odmor!

S ljubavlju, vaš čizkejk", napisala je Pink.

Umire od raka u 24. godini - Dragocene reči hrabrog momka i poruka celom svetu!

Odmah potom, ona je dodala i fotografiju na kojoj pozira sa mužem i iznela detalj koji se dogodio te večeri, kada ju je suprug uhvatio za zadnjicu:

"Muž mi je rekao "Tu samo ima još više da se voli", a onda sam morala da skinem njegovu ruku sa moje zadnjice, ipak nismo kod kuće", istakla je pevačica.

Na ovaj način, Pink je mnogim ženama širom sveta pružila podršku i priključila se slavnim mamama koje su progovorile protiv kritika na račun izgleda, poput Hilari Daf i Keli Klarkson. Ove poznate dame javno su istakle da će pre biti srećne, zdrave i jake žene, umesto da se slepo vode holivudskim standardima lepote.

Svaka čast!

Izjave slavnih lepotica zbog kojih ćete prihvatiti svoj izgled!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs