Savršen ukus

Najbrži ajvar na svetu: Bez ceđenja i mučenja! (RECEPT)

Idealno za zaposlene domaćice koje nemaju vremena za višednevno spremanje zimnice
Recepti 20.09.2016. - 14:57h Autor: stvarukusa.rs
Foto: Stil
  • 60 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 3 kg crvenih paprika
  • 2 veća patlidžana
  • biber u zrnu
  • Ulje
  • 1 glavica belog luka
  • šećer
  • pola čaše sirćeta
  • So

1. Paprike dobro oprati, očistiti i samleti. Staviti na ulje i propržiti, piše Stvarukusa.rs.

 

2. Dodati samleveni patlidžan koji ste predhodno oprali i oljuštili. Nastaviti sa prženjem i dodati iseckan beli luk, so, malo šećera, sirće i biber u zrnu po ukusu.

 

3. Gotov ajvar sipati u čiste staklene tegle.

 

Prijatno!

 

Magični kolač: Ispečete jedno testo, dobijete tri ukusna sloja! (RECEPT, VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...