GLUMICA OTKRILA SVOJ PRAVI IDENTITET: Muka joj je da je oslovljavaju ovim imenom, želi da se vrati korenima

Nije čudno da glumci u Holivudu menjaju svoje ime zbog publiciteta ili iz nekog drugog razloga, ali ona ne želi da izgubi pravu sebe ikako je zovu drugim imenom

Celebrities
GLUMICA OTKRILA SVOJ PRAVI IDENTITET: Muka joj je da je oslovljavaju ovim imenom, želi da se vrati korenima
Foto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Ema Stoun je otkrila da zapravo više voli da je ljudi ne zovu tako, jer joj to nije pravo ime. Otkrila je da bi više volela da je drugi oslovljavaju imenom koje je dobila na rođenju„To bi bilo jako lepo. Želim da budem Emili“, navela je ona.

Stoun 35-godišnja zvezda filma „Jadna stvorenja“ za koji je dobila Oskara kao najbolja glavna glumica, rekla je za Holivud reporter da nagovara ljude sa kojima radi, kad ih bolje upozna, da je zovu Emili.

Ema Stoun
foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Objasnila je kako je ime promenila jer je Emili već bilo „zauzeto“ u njenom glumačkom okruženju. Međutim, ona je tokom intervjua objasnila da se „prepala pre nekoliko godina“ jer ne koristi svoje pravo ime.

„Iz nekog razloga, osećala sam se kao da ne mogu to više da činim“, poručila je. Istakla je da je njen kolega Nejtan Filder zove Em, što je lakše i način da se premosti do njenog pravog imena.

Još 2018. glumica je rekla da je razlog što je izabrala ime Ema njena omiljena Spajsica Ema Banton.

Stounova nije jedina koja je promenila ime jer ga je neko već koristio u glumačkom svetu.

Glumac i bivša zvezda Doktor hu (Doctor Who) Dejvid Tenant promenio je svoje scensko ime u 16. godini, jer je neko u njegovom glumačkom okruženju već koristio njegovo pravo ime Dejvid Mekdonald.

Novo ime je izabrao dok je listao jedan muzički časopis i video frontmena Pet šop bojsa Nila Tenanta.

Reper Vikend
foto: Profimedia

U međuvremenu je i kanadski pevač Viknd promenio svoje scensko ime, izbacivši „e“, jer u Kanadi već postoji bend koji se zove Vikend, i hteo je da izbegne probleme oko autorskih prava.

Američka glumica i rediteljka Elizabet Benks takođe je morala da promeni ime, jer je već postojala Elizabet Mičel, što je njeno pravo ime, registrovana u Udruženju filmskih glumaca.

„Tako da sam napravila listu po abecednom redu, i Benks je bilo prvo prezime na njoj. Pozvala sam Udruženje filmskih glumaca i rekli su da je to ime dostupno, pa sam im kazala – ‘ja ću ga uzeti’. Samo sam želela da se to završi“, poručila je ona.

Stil / n1info.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs