Genijalna caka

Kako da omekšate pretvrde breskve: Prirodan trik od kojeg postanu meke i sočne za 60 minuta!

Probajte pa nam javite utiske

Recepti
Autor:
Kako da omekšate pretvrde breskve: Prirodan trik od kojeg postanu meke i sočne za 60 minuta!
Foto: Shutterstock

Breskve su mnogima omiljeno letnje voće, ali danas proizvođači i prodavci često ne čekaju da voće sazri, već kad dođemo kući shvatimo da smo kupili plodove koji samo što nam ne polome zube.

Da li ste znali da postoji potpuno prirodan trik da za samo sat vremena omekšate tvrde breskve?

Sve što vam treba jeste papirna kesa i jedna jabuka!

U kesu stavite breskve i jednu jabuku, pa lepo zatvorite da ne ulazi vazduh. Jabuke će brzo početi da ispuštaju etilen, prirodni gas koji ubrzava sazrevanje voća.

Za samo 60 minuta, vaše breske će biti mekane i neverovatno ukusne.

Probajte pa nam javite utiske!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs