Receptje, tvrdi, veoma jednostavan, a obrok savršen.

Za pripremu ovog jela potrebne su vam:

Italijanski specijalitet koji podiže energiju: Orzoto sa pečurkama i piletinom! (RECEPT)

shutterstock-219340276.jpg
Foto: Shuterstock

Smokve prepolovite i uklonite peteljke, pospite sirćetom i posolite, pa ih pecite oko dva sata u rerni na100 stepeni.

Nakon toga malo pojačajte temperaturu i pecite ih još otprilike 30 minuta, dok ne postanu karamelizirane.

Kada smokve budu gotove ukrasite ih bademimakoje ste prethodno propržili u tiganju.

Preko toga stavite ikoziji sir i malo sirćeta, a po želji možete da dodate i med.

Zapečene njoke sa graškom gotove za pola sata: Kremasta rapsodija ukusa! (RECEPT)


Ova holivivudska lepotica, uživa u kuvanju, a od nedavno, svoj erecepte deli sa pratiocima na društvenim mrežama