Pa dokle više

Pevačica preterala sa fotošopom: Obožavatelji besni na nju! (FOTO)

Maraja Keri godinama se već bori sa viškom kilograma, a mnoge je razočarala naslovnicom svog novog albuma
Star look
08:00h Autor:
Pevačica preterala sa fotošopom: Obožavatelji besni na nju! (FOTO)
Foto: Reuters

Maraja Keri (45) je nekada imala savršeno i zategnuto telo, ali su nezdrav način života i sklonost ka alkoloholu učinili svoje. Tome je trudnoća još i doprinela, pa sada pevačica ne zna kako da se izbori sa viškom kilograma.

Ovako ona izgleda bez fotošopa: Ubedljivo najveći modni promašaj Kim Kardašijan! (FOTO)

Maraja se dosetila jednostavne metode - fotošopiranja. Za naslovnicu svog novog albuma To Infinity njeno telo fotošopirano je do neprepoznatljivosti.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Apr 12, 2015 at 3:04pm PDT

Na slici ona izgleda 20 kilograma mršavije, zategnuto i u formi. Kada su njeni obožavatelji videli sliku, razbesneli su se jer ne razumeju zašto pokušava da ih prevari kada znaju kako ona izgleda.

Izgladnela glumica prevršila svaku meru: Svi su gledali u njeno koščato telo! (FOTO)

Pevačica je pozirala u uskoj, crnoj haljini i pokazala telo kakvo je imala pre 20-ak godina. Fotografiju je obradila toliko da je već i laiku jasno da Maraja ovako ne izgleda već 15 godina.

Foto: Beta/Instagram
Foto: Beta/Instagram

Maraja Keri odbija da prihvati novonastalu situaciju pa redovno oblači dekoltirane korsete i mini suknje. Nakon razvoda od Nika Kartera, počela je više da privlači pažnju svojim neprimerenim odevnim kombinacijama.

Da podsetimo, mnogi su komentarisali primetan višak kilograma čuvene pevačice na jednom od koncerata kada je obukla provokativnu haljinu koja ništa ne sakriva.

Foto: Reuters/Fonet
Foto: Reuters/Fonet
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs