Strašne transformacije

Nekada seksi, danas jezive: Šta je dijeta uradila slavnim lepoticama! (FOTO)

Neverovatna transformacija lepih glumica tera nas da se ozbiljno zapitamo gde je granica do koje treba ići sa dijetom
Star look
14:10h Autor:
Nekada seksi, danas jezive: Šta je dijeta uradila slavnim lepoticama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada su se pojavile na malim ekranima i postale poznate, glumice Anđelina Džoli, Meg Rajan, Tara Rejd i Deniz Ričards bile su san snova muškaraca širom planete!

Zgodne dame sa savršenim telom i oblinama taman koliko treba zaludele su muški rod i postavile ideale lepote, ali danas je od toga ostalo jako malo.

Slavna Anđelina odavno zabrinjava svojim izgledom, a šuška se da je njena težina pala ispod 45 kilograma! Da sve bude još gore, glumica obožava da istakne tanak struk, pa kada je gledate iz profila, ne možete a da se ne zapitate šta se dogodilo sa njenim, nekada savršenim telom!

Zgodnu manekenku oterali sa snimanja - Debela si! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čak i kada pokrije struk i jezivo mršave ruke, pogled na Anđelinine potkolenice zaista nije prijatan. Slična situacija jeste i sa glumicom Meg Rajan.

Kada su je paparaci primetili u opuštenoj šetnji kroz grad, ostali su u šoku! Pored bolesne mršavosti, ruke glumice preplavljene su venama, nabreklim od preteranog vežbanja. Kome je ovo lepo?!

Jezivo mršava Đulijana Rančić nakon osude celog sveta - Želim da budem seksi i lepa, ali ne mogu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ništa bolje ne izgleda ni glumica i supermodel Deniz Ričards. Iako se ograničenje težine podrazumeva kada je reč o manekenkama, lepa Deniz je očigledno preterala sa dijetom. Njene noge više nisu ženstvene i savršene kao nekada, već više liče na dva štapića, pokrivena prenaglašenim mišićima.

Uznemirujuć trend - Dame koje se hvale strukom od 58 cm! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Po mnogima najgora situacija jeste slučaj glumice Tare Rejd. Ona obožava da objavljuje golišave fotografije sa plaže na društvenim mrežama, iako je od njenog seksi tela sada ostao samo skelet i koža. U njenim previše tananim butinama nema ničeg privlačnog, pa su je čak i fanovi upozorili da proveri da li je slučajno u pitanju neka bolest!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pored toga što njihova tela više nisu simbol seksepila, od preterane mršavosti promenio im se i izgled lica. Prekomerni gubitak kilograma karakteriše izgled "upalih obraza i očiju", što nikome nije privlačno, ali čini se da je za ove četiri glumice to prava lepota.

Njih četiri, nažalost, nisu usamljene u ovome. Problem određivanja granice do koje se sme ići sa mršavljenjem postoji kod velikog broja poznatih dama, ali i običnih žena, devojaka, čak i devojčica školskog uzrasta!

Ovim problemom se definitivno treba baviti dublje, kako mlade devojke ne bi odrastale sa iskrivljenom slikom o lepoti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs