Neverovatno

Skandal u Holivudu: Silovana žena optužila Anđelinu Džoli za krađu! (FOTO)

Bekele je optužila glumicu za korišćenje njene životne priče bez njenog pristanka i finansijske nadoknade
Šuška se
14:02h Autor:
Skandal u Holivudu: Silovana žena optužila Anđelinu Džoli za krađu! (FOTO)
Foto: Reuters

Abereš Bekele (32) bila je oteta i prisilno su je udali. Uspela je da se otrgne iz kandži otmičara, ali tek nakon što je jednog od njih ubila. Kasnije joj je suđeno za ubistvo. Oslobodili su je otpužbi, ali su je starešine zajednice u kojoj je živela proterali daleko od njenog doma i porodice.

Šokantno saznanje: Princeza Dajana bila trudna u času pogibije? (FOTO)

Abereš je upoznala Anđelinu Džoli, ispričala joj svoju priču, a ona se ubrzo našla na filmu koji je prošle godine prikazan na Globalnom samitu za zaustavljanje seksualnog nasilja u sukobima. Anđelina je tada rekla da će ovaj film promeniti svet.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bekele je optužila glumicu i ostatak filmske ekipe za korišćenje njene životne priče bez njenog pristanka i finansijske nadoknade. Ova žena tvrdi da je Anđelina iskoristila njen život kako bi poboljšala svoj imidž.

“Aberaš se oseća dvostruko oteta jer nisu priznali da je priča njena. Ona je nevidljiva, a njena priča je uzeta. To je apsolutna sramota”, rekao je njen advokat.

Kim Kardašijan provocira: Kao Bogorodica prošetala Jerusalimom! (FOTO)

Aberaš je dodala da se glumica ponela bezobrazno. “Moj život je finansijski na ivici dok oni planiraju da premijerno prikažu priču na glamurozan način. To nije u redu”, zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs