Ne propustite

Najšminkajte se za novogodišnju noć (VIDEO)

Pogledajte video koji će vam pomoći da u nekoliko koraka postignete glamurozan izgled
Nega
02:02h Autor:
Najšminkajte se za novogodišnju noć (VIDEO)
Foto: Youtube / Print Screen

Šminkanje za nezaboravnu noć, za mnoge dame je nezaboravna noćna mora. Kako našminkati oči, da li naglasiti usne, šta sa rumenilom, samo su neka od pitanja.

Evo nekoliko praktičnih saveta koje možete da pogledate na ovom videu.

http://www.youtube.com/watch?v=3JEKTAXNB48

Zasenčene oči - dramatičan, efektan i zavodljiv mejkap, odličan je izbor za novogodišnje veče. Ova noć zahteva intenzivniji mejkap i najbolje je početi sa očima.

Na kapke najpre treba naneti malo korektora kako bi senka duže trajala. Nakon toga nanosi se srebrna senka po celom kapku, a belo u unutrašnjim krajevima oka koje će vizualno otvoriti pogled.

Potom treba naneti crnu senku na spoljni rub gornjeg kapka i uz rub donjeg kapka. Senku treba produžiti sve do spoljnjeg ruba obrve poput mačkaste linije i nakon toga utapkati kako prelaz između različitih nijansi ne bi bio previše vidljiv.

Sledeći korak je ajlajner koji se nanosi sve do unutrašnjeg ugla oka i malo prelazi rub prema donjoj vodenoj liniji te uz liniju donjeg kapka.

Nakon toga sledi nanošenje maskare ili umetnih trepavica i završni potez senkom.

Za dramatičniji pogled treba naneti još malo tamno srebrne senke uz crnu senku i razmazati ga prema unutrašnjem kutu oka. Po želji možete dodati srebrne šljokice.

Usne su u drugom planu. Dramatičan smoki ajs možete kombinovati sa neutralnim tonovima ruža, raskošnim crvenim nijansama i tamnim ruževima s ljubičastim podtonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs