Otkriva

Kako da vratite voljenu osobu: Čuveni ruski mistik ima tehniku za povratak stare ljubavi!

Ruski mistik otkriva kako da vratite staru ljubav!

Ljubav i zavođenje 24.05.2018. - 10:04h Autor: atma.hr
Foto: Shutterstock

U trećoj knjizi iz trilogije, intrigantnog naslova "Napred u prošlost", ruski mistik Vadim Zeland govori o putovanju kroz vreme i objašnjava razne fenomene prostora i vremena koji nas uvek iznova iznenađuju.

 

Takođe, knjiga sadrži i prepisku autora sa čitaocima koji iznose svoje konkretne životne probleme, pa i one ljubavne prirode, a on savetuje kako da ih reši primenjujući principe transurfinga.

 

Tako jedna čitateljka moli autora da je posavetuje kako da vrati voljenog muškarca.

 

Vadim Zeland upozorava da uvek najpre treba da dobro razmislimo želimo li zaista da vratimo izgubljeno i ponovo zadobijemo ljubav osobe koja nas je ostavila. Možda se ovakvim razvojem situacije spašavamo od nama još nepoznatih problema. Da bismo doneli odluku treba da oslušnemo "šum jutarnjih zvezda" – tihi šapat svoje duše koja nam ukazuje na pravo rešenje.

 

Ako ipak zaključite da zaista želite da vratite voljenu osobu, potrebno je da se usmerite na dva važna koncepta transurfinga – unutrašnju i spoljašnju nameru. Naša unutrašnja namera je usmerena na naš osećaj vlastitog značenja koji pokušavamo da potvrdimo i kao takva nije dovoljna za ostvarenje cilja.

 

Sabotirate sami sebe: Ove stvari uništavaju svaku šansu za ljubav!

foto: Shutterstock

Ako delujemo samo unutrašnjom namerom, to će se svesti na uveravanje druge strane i organizovanje raznih akcija u svrhu obnove ljubavnog odnosa. Ako i uspemo, stvari neće biti kao pre.

 

Kako postupiti? Odgovor se krije u moćnoj spoljašnjoj nameri koja nastaje kad su duša i razum usklađeni.

 

Snovi i tajne želje


Unutrašnja namera vašeg partnera takođe je usmerena na zadovoljavanje osećaja vlastitog značenja i zato se, da biste vratili voljenu osobu, morate odreći svoje unutrašnje namere.

 

Voljenu osobu moguće je vratiti samo spoljašnjom namerom, a vaša unutrašnja namera preobraziće se u spoljašnju kad se vaše delovanje preusmeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete usrećiti partnera, ali i dobiti od njega ono što želite.

 

Ovde deluje koncept čije načelo glasi: Odrecite se namere da nešto dobijete, zamenite je namerom da nešto date i dobićete ono čega ste se odrekli.

To načelo deluje vrlo efikasno, kao da je prste umešala neka čudesna sila. Uverite se sami – jednostavnije je nego što se čini.

 

Šta prvo kaže muškarac koji je prevario: Ovim izgovorima samo potvrđuje da je zabrljao!

foto: Shutterstock

"Vaše puke želje se neće ispuniti. Vaša maštanja se neće ostvariti. Ali vaša namera, vaš izbor potkrepljen odlučnošću delovanja je nepovrediv zakon i on će se neminovno realizovati."

 

Prema Vadimovom savetu, ničemu ne treba pridavati veliku važnost, veliku želju, veliku vezanost. Prevelika važnost će samo pokrenuti Sile ravnoteže koje će je umanjiti, uglavnom, na način suprotan od očekivanog. Svemu dakle treba pristupiti sa mirom i blagošću, pa tako i ovome. Sve ono što je nastalo u jedinstvu duše i razuma ima veliku verovatnoću da se ostvari, i ako osećate da vaša "duša peva", a razum zadovoljno trlja ruke dok čitate ove redove, onda se slobodno prepustite istraživanju fascinantnog sveta Vadima Zelanda.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs