Da li ste među njima?

Lako oteraju svakog dečka: Ovakve žene su muškarcima naporne!

Od ovakvih žena muškarci brzo pobegnu!

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Nekada je ponašanje ključno i ume da otera muškarca. Ove osobine njima se uopšte ne dopadaju, i lako će pobeći glavom bez obzira.

 

Previše pazite na tuđu sreću

 

Ovo na prvu zvuči divno, ali upravo takvo ponašanje često dovodi do kontraefekta. Umesto da malo mislite na sebe, mislite isključivo na svog dečka, a kad ne pokaže zahvalnost, padate u depresiju.

 

Dajete više nego što uzimate

 

To dolazi prirodno i zapravo verujete da ne očekujete ništa zauzvrat, ali dugoročno ipak očekujete. Problem je u previsokim standardima za muškarca kome dajete previše, jer on verovatno nikad neće moći da uzvrati istom merom.

 

Ne dajete mu vremena da se potrudi

 

Uvek se javljate prvi, šaljete mnogo više poruka od njega, organizujete romantične sastanke i on jednostavno nema prostora da se istakne.

 

Ovo je tajna srećnih parova: Prepoznajte jezik ljubavi vašeg partnera i uživajte bez granica!

foto: Profimedia

Stalno očekujete njegovu pažnju

 

On je vama stalno na pameti pa mislite da je normalno i da vi njemu budee stalno u centru pažnje. Ljudi su različiti kad su u pitanju osećanja i misli prema ljudima koje vole, a ako ga neprestano maltretirate i tražite potvrdu da mu je stalo, mogao bi se osećati kao da je u kavezu.

 

Nemate granicu

 

Dopuštate ljudima da rade s vama šta žele jer mislite da je to dokaz ljubavi, pa zato ne znate da kažete kad vam nešto ne odgovara.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...