Iskrena ispovest prevarene žene

Spremala sam se za krevet kada mi je telefon zazvonio: Jedan poziv je zauvek promenio život mog supruga i mene!

Odgovorila sam na video čet i pojavio se samo crni ekran. 'Halo', rekla sam gledajući u prazan ekran

Škola sexa
Autor:
Spremala sam se za krevet kada mi je telefon zazvonio: Jedan poziv je zauvek promenio život mog supruga i mene!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

"Uvek sam volela da imam vreme za sebe, ali toga je u poslednje vreme bilo malo previše. Moj suprug Met (28) radio je u finansijama i često poslovno putovao. Nedostajao mi je, ali pokušavao je to da mi nadoknadi.

To jutro došla sam kući i dočekao me veliki buket ljiljana na pragu. S ljubavlju Met, pisalo je na kartici. Odmah sam da nazvala video pozivom jer je bio u Singapuru. 'Otkud ti cveće', pitao me je odmah kad sam mu pokazala buket. 'Od tebe', nasmejala sam se. 'Sviđaju mi se, ali obično se za Rouz kupuju ruže.' 'A, da, zaboravio sam', rekao je sa zbunjenim izrazom lica.

Nasmejali smo se i nisam mogla da dočekam da dođe kući za nekoliko dana. Ali kad je stigao, imao je loše vesti. "Žele da budem trajni konsultant", rekao je Met. Objasnio je kako jednom mesečno mora da provede celu nedelju u Singapuru. Bilo mi je teško da progutam to, ali znala sam da ćemo uspeti.

'Imaš toliko puno razumevanja, Rouz', šapnuo mi je dok smo se mazili.

Spavala sam sa stotinu oženjenih muškaraca i spasila im brakove: Ljubavnica javno o svojim aferama! (VIDEO)

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Sledećih nekoliko meseci, navikla sam se da budem sama cele nedelje. Jedne večeri, kad sam se spremala za krevet, zazvonio mi je telefon - bio je Met.

Odgovorila sam na video čet i pojavio se samo crni ekran. 'Halo', rekla sam gledajući u prazan ekran. Shvativši da me verovatno nazvao iz džepa, nasmejala sam se.

'Met, halo, čuješ li me!', drala sam se u slušalicu. Ali od toga nije bilo koristi, nije čuo ništa. 'Presmešan si', čuo se ženski glas u pozadini. 'Idemo u moj stan', čula sam Metov glas. Veza se izgubila. Šta da radim? Vrlo brzo stisnula sam ponovo biranje, ali telefon je jednom zazvonio i preusmerio me na govornu poštu.

"Radim do kasno u kancelariji, draga, hoćeš li me nazvati sutra", bila je poruka koja se pojavila na mom ekranu. Nazvala sam prijateljicu Džorži i rekla joj sve što sam čula. 'Treba te više činjenica, pročačkaj mu po računaru', rekla je.

Nisam morala puno da kopam da pronađem više. Gledajući telefonski račun, našla sam broj koji je često zvao. Broj sam upisala na Fejsbuk i pronašla profil žene pod imenom Lili. Njen profil je bio prepun fotografija sa mojim mužem.

Mladoženja dan pre venčanja otkazao sve: Mlada očajna, razlog je potpuno slomio!

foto: Profimedia

Otvarala sam mu tad i mejlove i pronašla račune za cveće dostavljeno u Singapuru. Odmah sam se setila cveća koje sam dobila i njegovog tupog pogleda. 'Ljiljani za Lili', pomislila sam i odmah shvatila da nisu bili namenjeni meni i da me Met vara.

Znala sam da mu nikad ne mogu oprostiti. Uz pomoć prijateljice, spakovala sam sve svoje stvari i preselila se kod nje. Ignorisala sam Metove pozive do kraja nedelje. Nisam više želela da mu vidim lice.

'Šta ne valja?', napisao je u poruci. 'Hajde da završimo s tim', rekla je Džordži. Otišle smo u cvećaru i kupile buket ljiljana i jednu crvenu ružu. U starom stanu, iz kog sam iselila, pobacale smo ljiljane po spavaćoj sobi. Zatim sam stavila ružu tamo gde sam obično spavala, s porukom ispod. 'Od tvog starog cveta tvoj novom cvetu.'

Nisam se s njim čula od tada, osim kad smo dovršavali razvod. Moj bivši muž još uvek nema pojma kako sam otkrila da me je prevario."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs